vitabilitiy07 Yağlı baharatlı yemekten kaçının. Onun dışında gebelikte mide kapağı gevşediği için ve asit oranı değiştiği için hafif yanmalar normal. Sizi çok rahatsız ediyorsa gaviscon içebilirsiniz
annebebek16 Yasemin_k0 mide yanması daha çok beslenmeyle ilgili baharatlı yemeklerden özellikle sucuk ( organikte olsa) lahmacun gibi baharatlı etler. Yağlı pilavlardan uzak durun yemeklerinizi sıvıyag ile yapmayın
nihalcetin haftamdayım hamile olduğumu 4 haftalıkken öğrendim her gün mide bulantısı ve mide yanması özellikle midemin yanması geçmiyor gaviscon ile yaşıyorum diyebilirim saat başı alıyorum gebelik reflüsü dedi doktorum salatalık yesem dokunuyor baharatlı yağlı asla yiyemiyorum ne yumurta ne zeytin yağ soğan salça sanki ben kavruluyorum yemek yemeye korkuyorum süt soda elma ne varsa denedim mide asidim daha çok azıyor yulafla yumurtayla avokadoyla beslenenleri görünce sinirim bozuluyor bende çözüm arıyorum 🥹
Esraa2112 Yasemin_k0 1 aydır nenimde midem yanıyor 27 haftadayım polo şeker var yuvarlak naneli o bana iyi geldi etrafımdaki arkadaşlar demişti yaradı belki sizede yarar
Polyanna35 Yasemin_k0 Karbonat içme hariç yazılanların hepsine katılıyorum. Ayrıca bol su içmek, uyumadan önce yemeyi kesmek ve ekstra ekstra yüksek yastıkla yat, bacak arana da normal ufak bir yastık 🌸
Cicilininkini Yasemin_k0 bence en etkili ve dogal yöntem tahin dolu dolu 1kasık yada 2kasık yiyin hiç bişeyiniz kalmayacaktr eminim Yesil elmada işe yarıyor ama tahin kadar degil ben 3kızımda da yasadım o mide yanmasını 2de cok cektim 3de tahinle bulustum 😍
eaktekin herşeyi denedim ama tek çözüm gaviscon oldu benim için yarın kısmet olursa doğum olacak bugün dahi içtim
elifsinayic Ben 11 haftadayım hala hiç bir belirtim yok ne mide bulantısı ne ağrılar ne de başka bişi kanda da gözüktü ultrasonda da
elifsinayic Ben 11 haftadayım hala hiç bir belirtim yok ne mide bulantısı ne ağrılar ne de başka bişi kanda da gözüktü ultrasonda da
Yasemin_k0 elifsinayic herkes de belirliti olucak diye bir şey yok siz şanslı tarafındasınız demek ki 😊
aydilss Yasemin_k0 vallahi ben ne yaptıysam geçmedi uykular haram olmuştu sonra doktorum bana mide koruyucu hap verdi huzura kavuştum. Önce her sabah kullanıyordum sonra iki günde bire indirdim o şekilde idare ediyorum doktorunuza mutlaka sorun belki haftasına göre veriyordur bana altı aylıkken verdi çünkü ama verirse çok rahat edersiniz kökten çözüm oluyor
aydilss merymeryemce ilaç ismi vermem ne derece doğru bilmiyorum ama mutlaka doktorunuza danışın yani bana verdiğinin adı acino aç karnına sabahtan içiliyor
atesismom Yasemin_k0 26 haftadayım maalesef hepsi geçici çözüm gaviscon renie soda süt doğurana kadar yaşayacağız sanırım😂 alev oluyor midem bir de muz yiyorum
hiranurtas Yasemin_k0 31+2 günden sesleniyorum buralar daha fena boğazım ateş püskürüyor resmen midem mefta oldu