ElifBD Yasemin_k0 33 haftamda çok sık olmasada mide yanması kaynaması oluyordu doktor rennıe duo şurup yazdı naneli esansı hemen rahatlattı
Zeynosumanne Yasemin_k0 mide öz suyum ağzıma geliyordu artık öncellikle salça baharat rahatsız edici şeylerden uzak durmak gerekir ama beni iyileştiren şey iki üç ölçek duruma göre rennie duo şurup vermişti doktorum çok iyi geldi.
Yasemin_k0 Bicirik2025 ben dayanamadım rennie şurup aldım rahat erdim gece yatmadan içiyorum rahatlıyor mide
Mukaddesaksoy Oğlumu doğurmaya giderken bile leblebi ile gittim mide yanlarimi bı tek o rahatlatti tavsiye ederim şimdi ikinciye hamileyim yine aynı leblebi çok iyi geldi bana
cicibiciannem Süt soda elma vs vs deneyen biri olarak hiç birinin kalıcı etkisi yok bir yerden sonra hiçbiri rahatlatmıyor ancak ve ancak ilaca başladım onunla çareyi buldum şimdilik 🥴🥴
demirrleydi_ Yasemin_k0 sade soda elma salatalık ya da soğuk süt iyi geliyo bunları deneyimleyip ilerle sana iyi geleni bulursun
Seloloo Yasemin_k0 gaviscon ya da rennie kullanabilirsiniz doktorum söyledi. 12 haftalık gebeyim ve yıllardır reflüden çeken bir insanım. Panto kullanıyorum şiddetli ağrımda bebişe zararlı olmadığını söyledi doktor ama az yanmaysa rennie çiğniyorum ve laktozsuz kefir içiyorum kesiyor
Aysenurr00 Herkes süt yazmış ama süt ve süt ürünleri daha çok artırır mide asidini.Kesinlikle süt içmeyin