Morrinah Yasemin_k0 prilam var o haftalarda verilen ben şişe şişe şurup içtim doktor sonlara doğru bi mide koruyucu vermiş rahatladım çok şükür 2 güne bir hap alıyorum
duygumfoca Yasemin_k0 bende de aynı sorun vardı rennie Duo şurup bile fayda etmiyordu doktorum nexium hap yazdı sabah aç karnına alınıyor çok şükür yanmam olmadı birdaha
Dilekkk7 Yasemin_k0 bir tatlı kaşığı tahin çok etkili diyorlar. Kendınız çektirebilirsiniz aktarlardan
Anneadayii_ Yasemin_k0 34. Haftadayım 15. Haftalardan beri mide yanmama tek çözüm karbonat oldu 1 su bardağı suya 1 çay kaşığı kadar ekleyip karıştırıp içtim eskiden babaannem hep böyle yapardı babamda çok içer karbonat aklıma geldi araştırdım denedim zararı da yok bildiğim kadarıyla doktorun verdiği şurup zaten bulantı yaptı bi sürü şey denedim olmadı
dimpleuser Mide yanmam oldu bikaçgün ama bulantım falan kötü kokular da oldu .soda limon çok iyi hissettiriyor .midem yanarken de aç bırakmadım hafif hafif az az yedim .ve geğir sürekli gaz vardır
Aslihanfindik Yasemin_k0 gaviscon şurup her gece yatmadan içiyordum yoksa asla uyuyamıyorum ağzıma geliyor asitler o benim bebeğimi gebelikte de a kategorisi hiçbir sakıncası yok
BurcuMusti3107 Yasemin_k0 mide yanması için gaviscon diye şurup var o baya rahatlatıyor gebeler emziren anneler kullanabiliyor
Bicirik2025 Yasemin_k0 süt, yoğurt , kefir , peynir , maden suyu , muz . Ilerleyen hastalarda daha beter bir hal aliyor ama direniyorum ilac almamak icin.
Yasemin_k0 Bicirik2025 ben dayanamadım rennie şurup aldım rahat erdim gece yatmadan içiyorum rahatlıyor mide
BenimBalBidigim Yasemin_k0 Garip gelebilir ama bana dondurma çok iyi geliyordu.. Bilmiyorum bünyeye göre değişiklik olabilir..çünkü bunun tıbben bir açıklaması karşılığı yok ben kendi deneyimim kadarıyla söylüyorum 😊 Çok geçmiş olsun 🌸
kitappkurduo İlk aylardan beri cayir cayir yaniyor. Soğuk su içsem sağıma yatsam bile yanıyor.. 33. Haftadayim artık gaviskon bile etki etmemeye başladı. Geceleri uyurken bile ağzıma acı su geliyor. Bana en çok iyi gelen Muz oldu. Muz direkt kesiyor ama gece uyumaya yakın yine yanıyor yani ben çözümünü bulamadım.
Anneadayii_ kitappkurduo sol tarafa yatılır diye biliyorum ama ben soluma yatınca rahat uyuyabiliyorum