Seherkya Mommynr bebeğim strese girmiş kalp atışları düşüktü sonra birden yükseldi düşüremediler geceden beri ntsye bağlıyım ve devam ederse sezeryana alınıcağımı söylediler
Seherkya SweetBaby_ bebeğim strese girmiş kalp atışları düşüktü sonra birden yükseldi düşüremediler geceden beri ntsye bağlıyım ve devam ederse sezeryana alınıcağımı söylediler
Seherkya Busra6694 normalde alışkınım hareketlerine ama insan hissedemeyince sanki içine doğuyor insanın bişey olduğuna dair
Merve-metin Seherkya canım stres yapma bebeğin zaten ileri bi hafta sağlıkla zamanında kucağına al bebeğini 🥰
Seherkya Merve-metin ben sadece hareket etmedi diye tedirgin oldum ama şu an hala ntsye bağlıyım içim rahat ama bebeğim stresliymiş çok teşekkür ederim güzel mesajınız için
Zhrcyl Seherkya hayır hiç korkmayın bende acil sezaryen oldum ilk gebeliğimde ama geçiyor 10 güne ayaklanırsınız merak etmeyin devlet hastanesinde misiniz, keşke beklemeden sezaryene alsalar
Merve-metin Seherkya hayır sakın korkma iyileşmen 10 günü bile bulmuyor ağrını hafifletmek için bol filtre kahve ve bitter çikolata ye doğumdan sonra bol bol yürüyüş yap bebeğini kucağına aldığında zaten hiçbir şeyi hatırlamayacaksın kendini korkutma sakın
Kucumsu Seherkya hiç korkmayın, her şey çok hızlı oluyor zaten 🙈 sadece ilk kalkış anınız zorlayabilir, onun dışında 10 gün içinde her şey çok daha katlanılır oluyor. Kontrollü hareket ettiğiniz sürece hiçbir şey olmaz 🥹
Seherkya Zhrcyl almanyadayım yani burda çok özel devlet yok geneli aynı ve genelde normal doğum taraftarılar zorunlu veya riskli bişey olmadığu sürece sezeryana hemen almıyorlar o yüzden takip altında tutuluyorum ve bugünde buradaymışım
Seherkya Merve-metin çok teşekkür ederim ekstra bilgiler için sanırım bir tür iğne yapılıyor sezeryanda acıtıyormu peki
Janssue Seherkya Yani sizin durumunuzda zaten acil olarak alması gerekecektir. Sesaryenden korkmayin kendi sezaryen hikayemi tum detaylari ile yazmistim profilimden bi okuyun isterseniz hic korkuldugu gibi degil Harika geçen spinal+Epidural Kombine Sezaryen hikayem 😇
Merve-metin Seherkya hayır canım acıtmıyor yani benim canım acımamıştı belden iğne yapıyor dr ama hissettiğim şey oraya bişey girdiği oldu o kadar birazda acı eşiğinle alakalı bir durum bence kendini sakın kasma bişey hissetmiyorsun emin ol
Seherkya Janssue okudum ve bana güç oldu çok teşekkür ederim umarım benimde güzel geçer 🤍 herşeyi ayrıntılı anlatmanız gerçekten rahatlatıyor insanı
Seherkya Merve-metin biraz afedersiniz canım tatlıdır o yüzden tedirginim iğne konularında ama kasmamaya çalışacağım eğer o sürece girersem çok teşekkür ederim