Seherkya 38+2 deyim ve bebeğimi hissetmiyorum ve ayrıca karnım sert ağrım dün sancım vardı sabahtan akşama kadar gece 12 gibi kesildi birden ve hala sancım yok ama bebeğimin hareketlerini hissetmiyorum ve karnım sert daha önce böyle bişey yaşayan oldumu
Janssue Seherkya yaşadım ve 38+3 de iki gün sonrasına acil sezeryana alındım bence direk acile gidin benim bebeğimin suyu azalmıştı fark etmemişim bile
Merve-metin Seherkya 36+6da gece 12den sabah 7ye kadar sancı çektim asla bebeğim hareket yoktu nişanım 36+4te gelmişti sabahı 37+0da kontrole gittiğimde hareket yoktu acil sezeryane alındım bence ihmal etmeyin direk bi kadın doğum acile gidin
sananegerekvar Seherkya neyi bekliyorsun acaba haraketsizlik olduğu an elin kanda dahil olsa direk doktora gitmelisin Heleki son zamanlarda. Bende azalmasıyla gitmiştim kalp atışları düşüktü sağlıcakla kavuşun
Seherkya Janssue bide karnımdan gurultu sesleri geliyor ama aç değilim korkuyorum başka neler yaşadınız acaba
Janssue Seherkya benim bütün gün boyunca düzensiz kasılmalar olmuştu sürekli bir noktada toplanma halinde. O gece çok şiddetli bir idrar yapma durumu mu olmuştu sanırım suyu o ara azalmış ama ben sürekli su içip tuvalete gitme durumu yaşadığım için onu fark edememişim. Siz de kasılmalarınızın kaç dakikada bir olduğunu takip edin idrar durumunuzu kontrol edin bence
Janssue Seherkya bu hafta kontrol açısından çok kritik işinizi şansa bırakmayın diye söylemek istedim yine en iyisini siz bilirsiniz
Zeyneppsimsek Seherkya bebek hareketlerini hissetmemeyi bırakın azalması bile acile gitmek için bir sebep.. haber bekliyoruz iyi haberler verin
Seherkya Kucumsu bebeğim strese girmiş kalp atışları düşüktü sonra birden yükseldi düşüremediler geceden beri ntsye bağlıyım ve devam ederse sezeryana alınıcağımı söylediler
Seherkya Busra6694 normalde alışkınım hareketlerine ama insan hissedemeyince sanki içine doğuyor insanın bişey olduğuna dair
Seherkya SweetBaby_ bebeğim strese girmiş kalp atışları düşüktü sonra birden yükseldi düşüremediler geceden beri ntsye bağlıyım ve devam ederse sezeryana alınıcağımı söylediler
Seherkya Mommynr bebeğim strese girmiş kalp atışları düşüktü sonra birden yükseldi düşüremediler geceden beri ntsye bağlıyım ve devam ederse sezeryana alınıcağımı söylediler
Seherkya Ervaa2534 bebeğim strese girmiş kalp atışları düşüktü sonra birden yükseldi düşüremediler geceden beri ntsye bağlıyım ve devam ederse sezeryana alınıcağımı söylediler
Merve-metin Seherkya canım stres yapma bebeğin zaten ileri bi hafta sağlıkla zamanında kucağına al bebeğini 🥰