Seherkya Merve-metin biraz afedersiniz canım tatlıdır o yüzden tedirginim iğne konularında ama kasmamaya çalışacağım eğer o sürece girersem çok teşekkür ederim
Merve-metin Seherkya hiç korkma tedirgin olma benimde canım çok tatlıdır kan alınırken ağlardım ben ama o noktaya gelince sadece bebeğine kavuşacağını düşün gerisi çorap söküğü gibi olup bitiyor canım
Seherkya Merve-metin gerçekten tek ona odaklanmaya çalışıyorum çünkü başka şeyler düşününce yapamicam gibime geliyordu herşey onlar için❤️
Seherkya Janssue okudum ve bana güç oldu çok teşekkür ederim umarım benimde güzel geçer 🤍 herşeyi ayrıntılı anlatmanız gerçekten rahatlatıyor insanı
sananegerekvar Seherkya neyi bekliyorsun acaba haraketsizlik olduğu an elin kanda dahil olsa direk doktora gitmelisin Heleki son zamanlarda. Bende azalmasıyla gitmiştim kalp atışları düşüktü sağlıcakla kavuşun
mirababy03 Hiçbir şey düşünme Her şey çok güzel olacak Ben o kadar harika bir sezeryan ameliyatı geçirdim ki şimdi izlerim bile kalmadı sadece direkt ayağa kalkmaya bak ne kadar yatarsan o kadar ağır geçiyor sağlıkla bebeğini kucağına alırsın inşallah❤
Seherkya mirababy03 inşallah 🙏🏻 darısı bana güzel geçmesi dileğiyle tavsiyeniz içinde ayırca teşekkür ederim 🤍🤍
Seherkya Janssue merhaba hastanede 2 gün yattıktan sonra bebeğimin kalp ritimleri ve hareketleri normale döndü çıkışım verildi şu an 38+6 yız ve en son 5 gün önce açıklığım falan yoktu sanırım doğmak istemiyor doğum tarihi 20 ağustos ve hastane bana 22 ağustosa randevu verdi