Denizj DuruDefne_mommy genel set hakkında değilde şapkası için öneri de bulunabilim bere şeklinde olanlardan değilde bone gibi olanları tercih etmenizi öneririm bıngıldaklar açık olduğu için kafayı çok sıkıştırmaması lazım şekil bozukluğu olmaması adına ben öyle tercih ettim
DuruDefne_mommy Denizj evet aslında doğru müslin takımların çoğunda şapkalar hep bere şeklinde bende nasıl olacağı konusunda merak ediyordum ama çok kısa bir süre için giyilicek resim vs.cekilmek için yine de sorun yaratır mı🤔
Denizj DuruDefne_mommy müslindekiler bone gibi oluyo sanki ya çene altından bağlananlar eşarp gibi ben onları kastettim zaten anlatamamış olabilirim😆
Leylimna Kızlar linda harrşs takımlarını begenmiyorum kullanışlı değil ilk kızımda aldım şapkaları cok kotu olmadı üst fazla büyük alt yenidoğan üstünü 4 aylık olana kadar giydi altı 1 hafta şapka hiç Bi zman olmadı 🫠
DuruDefne_mommy Leylimna kırmızı kalpli olan değil mi? Hangi siteden aldınız çok fazla model var trendyolda çünkü
gizemozel22 nahleveya buna katılıyorum ben instagramdan çok takipçili ünlü bir yere yaptırayım dedim. Siparişin ulaşması 35 günü buldu, neredeyse doğuracaktım. Ayrıca 2 bin lira civarı para verdiğim halde ne paketlemesini beğendim ne ürünleri beğendim.
gonulasilbayova DuruDefne_mommy hastane çıkışı gereksiz kullanılmıyor isimlide ben gereksiz buluyorum herkes yapıyor çok şık tulumlar var ilk bebegimdede aynı düz bir tulum almıştım bu bebegimdede aynı şekilde yapicagim
DuruDefne_mommy gonulasilbayova hastane çıkışı dediğim aslında isimli tulum.Ilk doğum anında kullanma taraftarı değilim ama cekim için şık durduğunu düşünüyorum.Kizimda yaptırdım hatıra amaçlı saklar bu kızımda da yaptirmazam ayrımcılık olur ilerde😃
gonulasilbayova Meyra19 DuruDefne_mommy eğer yaptirdiysaniz tabiki bu bebeğinizde yaptırın sağlıkla büyütün ♥️
Meyra19 DuruDefne_mommy hemşireye verilip doğar doğmaz giyinmesi için ayrı aldım birde ilerleyen saatlerde üzerini değiştirip foto felan çekmek için ayrı aldım isimliyi hastanede pek kullanılmıyor ilk doğumdan biliyorum çünkü anne zaten baya yorgun bitkin oluyor bebeğe giydirmeye fırsat olmuyor daha sonra evde anne baba bebek foto çekmek için güzel oluyor birde beyaz almanızı tavsiye ederim yeni doğana beyaz giydirmek daha iyidir
masalim35 DuruDefne_mommy benim ikinci gebeligim oldugu icin 5 li set aldim hemsireye verilcek olarak yedeklerde hep 5 li takim yeticegini dusunuyorum😃
Zeynoooom DuruDefne_mommy bende isme özel yaptırdım elzeyn.storeden müslin görsel yükleyebilirsem atarım🌸 uygundu piyasaya göre iletişimi de beğendik biz papatya desenli yaptırdım ben
Havin49_ DuruDefne_mommy en oğlumda isimli yaptım ve ayrıyeten günlük üç takım aldım şuan ikizlerime de isimli yapıca m
Zeynoooom Havin49_ orası dediğim yer ikiz bayana indirim yapmış öyle yazmıştı yorumda tam hatırlamıyorum yine yanlış olmasın