fatmaclb Ben trendyol ve instagramda sayfası olan belladuri mağazasına yaptırdım yakın vakitte instagram sayfasında var Yağız olarak müslin takım çok memnun kaldım☺️
DuruDefne_mommy fatmaclb bende büyük ihtimalle müslin takım yaptırmayı düşünüyorum o siteye de bi bakayım ama doğumum Kasım ayında olucak üşür mü acaba bebiş
Sngl25 fatmaclb Bende oradan yaptırmak istiyorum fiyatı instagramdaki sayfalara göre çok çok uygundu. Ama desenleri bana aşırı sade geldi.. artık isimde karar verdiğimizde detaylıca görüşeceğim. Fotoğrafını atabilir misiniz?
Sngl25 DuruDefne_mommy bende Aralıkda doğum yapacağım gibi. Kendime çok önceden müslin elbise aldığım için bebişler takım olmak istiyorum.. Hanımefendinin yazdığı satıcının müslinleri çok kalın gözüküyor bakın mutlaka. 4 katlı müslin olması lazım..
Zeynoooom Sngl25 biz de o sayfadan aldık dört kat üstünde video atmıştı bayan orada hoşumuza gitmişti ben de ince istememiştim
Gulcingul İsme özel yaptırmadım kardeşi de kullanır belki sonra :) Yastık ve pikesini isimli yaptırdım.
DuruDefne_mommy Gulcingul ben ablasına isimli yaptırmıştim simdi kardeşine yaptıramazsam ayrımcılık olur ilerde 😃😃