Adaklc6 İnanırım kendim ikizler yükselen Başak ay burcum Kova eşim terazi oğlum da Aslan Burcu olacak gbi ama başakta olabilir Ağustos 20 den sonra dogarsa Başak Burcu olacak insallah Başak olur başaklarla iyi anlaşıyorum ☺️ Yay Burcu da cok guzel burç hava burçlarının en iyi anlastigi burç diyebilirim ☺️☺️
Talentedmom Erurtane ablam Aslan o yüzden Aslan olsun istedim erkek yiğenlerim de aslan bilemiyorum görcez bakalımm
Erurtane Talentedmom 🥰😍 özgüven sahibi bakımı seven mükemmel çocuklar oluyor sizi her anlamda geliştirecek
Bnenebiy53 Erurtane kız benimde aralığa denk geliyor ben ikizlerim eşim koç inşallah kızımda yay burcu olacak 😅😅😅😅 bende çok istiyorum yay burcu olmasını inşallah bi sıkıntı çıkmazsa ikiside yay burcu olsun çok aminnn 😁😁🤲🤲🤲🤲🤲
Ozgekiz Erurtane neşenden, enerjinden çıkarım yapıyoruz diyorlar ve genelde doğa yürüyüşü gruplarında ya da sanatsal etkinliklerde denk geliyor, sanırım burçların yatkınlığı da oluyormuş her birinin farklı bir etkinlige🥰 abim de koç, ufff efsane ekibiz 🧿🧿🧿😄
hd_d nuraymommy ay balım bende balık eşimde akrep burcu aynıyızzz ve iyiki eşim diyorum bak akrepleri begenmezler ama ben diyorum iyiki eşim 🤭😅
nuraymommy hd_d bende aynı şekildeyim bacım vallahi zaten akrep burcuyla çok iyi anlaşırım hatta genel su grubuyla sende öyle misin 😂
Irmak-annesiii18 melsaanne oğlunuzun özellikleri nasıl benimde doğumum aralıkta benimde oğlum olacak. Bende yay burcuyum birde kızım var oda aslan burcu
Erurtane melsaanne bence mükemmel uyum çok iyi anlaşacaklar biri hava biri ateş grubu saman Alevi gibi kavgalar sonsuz sevgi
hd_d nuraymommy evet evettt tam anlamiylaaa akreple anlaşıyorum su grubu da dediğin gibi ayniyizzz🤭🤭😅
nuraymommy hd_d ay yok ben kocamdan çok memnunum hamileyim her işimi görüyor sağolsun zaten normalde de öyle ama bu zamanda insan daha çok arıyor tabi 🤭
aytuljddfffg Erurtane benimde doğum Eylül de başak olacak çok bildiğim bir burç değil ama herkes çok iti diyor özellikleri
Erurtane aytuljddfffg Başak tabiki iyidir ya planlı disiplinli zaman zaman eleştirel mükemmeliyetçi olurlar ama şöyle söyleyeyim güneş burcu tek başına bir şey ifade etmez güneş bizim benliğimiz yükselenimiz asıl dışarıdan nasıl göründüğümüz ay burcu ise iç dünyamız anneyle ilişkimiz duygu durumumuz harita da gezegenlerin bulunduğu burçlar da önemli mesela Mars burcu mücadelemizi gösterir Mars Aslan da güçlü konumdadır balıkta boğada zarardadır mesela astroloji matematik hesaplamalardan ibaret aslında
gulsen__19 erikarpuz benimde oğlum olacak ve doktorum doğum aralığını 16-30 ekim dedi zor mu oluyor akrep erkeği 😳😏😔
gulsen__19 erikarpuz öyle kesinlikle her şeyden önemlisi sağlık hepimizin bebişleri sağlıkla gelsin 🤗
AylaSuna mevamam Hayırlısı olsun inşaAllah bende kızımdan sonra ikizleri burcunu sevmeye başladım ♥️😍🫠 Sağlıklı hayırlı günler ☺️🫶🏻
mevamam AylaSuna 🌸 teşekkürler yorum için . Bence sevecen bir burç ama tanımadan yargılanan bi burçta .
SalihaHakanetin Ben ve eşim ikizler burcuyuz oğlum var oğlan burcu şimdi nasipse 18 agustos kızım doğacak oda aslan olacak sizce uyum nasıl anlayn benide aydınlatır mı bu arada oğlumla çok çatışıyoruz inadı yüzünden e kızda aslan olursa liderlik vasfı var diye duymuştum amannın nasıl olacak şaka bir yana sağlıkları yerinde olsun inşallah karkterleri sağlam olsun akıllı uysal saygılı olsunlar önemli olan bu 🤲☺️
Irmak-annesiii18 SalihaHakanetin Benim kızımda 18.08.18 Doğumlu 7 yaşında çok akıllı 🧿 onun haricinde evet liderlik vasfı doğru İnat, fazla hareketli çokta merhametli bir çocuk 🌸
melsaanne Irmak-annesiii18 oğlum çok hareketli çevresi tarafından pire olarak adlandırılan bi çocuk 🤣 ama bunun burcuyla alakası var mıdır bilmiyorum tabi. Bide benim oğlum daha 2.5 yaşında şimdi karakteristik bi yorumda bulunamam daha küçük olduğu için yaşayıp görüyoruz zamanla 🥹
Xxeson5 Ben de een başından beri çocuğum olursa terazi olsun istiyordum ama 40.hafta bitimi 5 kasım anca 37-38 arası doğmalı ki terazi olsun🥲 o da pek mümkün değil.. çok üzülüyorum ama belki haritası güzel olur🙃 çünkü tanıdığım bazı teraziler de çok itici sjdjksks önemli olan haritası güzel olsun🙏🏻