mevamam AylaSuna 🌸 teşekkürler yorum için . Bence sevecen bir burç ama tanımadan yargılanan bi burçta .
melsaanne Irmak-annesiii18 oğlum çok hareketli çevresi tarafından pire olarak adlandırılan bi çocuk 🤣 ama bunun burcuyla alakası var mıdır bilmiyorum tabi. Bide benim oğlum daha 2.5 yaşında şimdi karakteristik bi yorumda bulunamam daha küçük olduğu için yaşayıp görüyoruz zamanla 🥹
nuraymommy hd_d ay yok ben kocamdan çok memnunum hamileyim her işimi görüyor sağolsun zaten normalde de öyle ama bu zamanda insan daha çok arıyor tabi 🤭
hd_d nuraymommy evet evet bende çok memnunum allah razi olsun herhalukarda yaninda oldugunu bilmek bile insana iyi hissettiriyor canim eşimm😅 sizinde mutluluğunuz hep daim olsun insllah balım 💋
Erurtane melsaanne bence mükemmel uyum çok iyi anlaşacaklar biri hava biri ateş grubu saman Alevi gibi kavgalar sonsuz sevgi
Erurtane Talentedmom 🥰😍 özgüven sahibi bakımı seven mükemmel çocuklar oluyor sizi her anlamda geliştirecek
Erurtane Aysll33 çok güzel terazi burçların en güzel yüze sahip olanları bence astrolojide güzellik getiren bir burç
Erurtane aytuljddfffg Başak tabiki iyidir ya planlı disiplinli zaman zaman eleştirel mükemmeliyetçi olurlar ama şöyle söyleyeyim güneş burcu tek başına bir şey ifade etmez güneş bizim benliğimiz yükselenimiz asıl dışarıdan nasıl göründüğümüz ay burcu ise iç dünyamız anneyle ilişkimiz duygu durumumuz harita da gezegenlerin bulunduğu burçlar da önemli mesela Mars burcu mücadelemizi gösterir Mars Aslan da güçlü konumdadır balıkta boğada zarardadır mesela astroloji matematik hesaplamalardan ibaret aslında
Bicirik2025 Erurtane kocam basak oglumda basak oluyor 🤭🤭 ben benim gibi kova olsum diye mayista hamile kalmayi dusunuyordum allah iste 🤣🤣🤣
Reginaphalange1 Erurtane ayy ben yayim, denk getirebilsem cocugumun da yay olmasini cok isterdim gercekten ama kismet degilmis. Benim de basak ya da terazi olacak, hangisi daha iyi bilemiyorum :D