Nurrrrtek erikarpuz kız öyle siparişle oluyor mu bu işler🤣🤣🤣🤣bnm oğlum da aslan burcu olacak kızımda ikizler evde terör estirecekler🤣🤣❤
zeyka Akrep burcu o kadar mi kötü çok bi bilgim yok burçlar hakkında. Ben kovayım eşim boğa büyük kız oğlak küçük kızım akrep.doğacak bebeğim de muhtemelen balık olacak
HafVel zeyka balık harika bir burç. Ben balığım ve burcumu çok seviyorum. Aşırı merhametli ve duygusal. Sizin aile bence güzel burç uyumu olmuş 🤭🤭🤭
Erurtane Talentedmom aslan yeğenim var kızım aslan olsun hiç istemezdim anne babayla çatışma çok çıkıyor ablam da aslan 🦁 zordu zor çok zor 😀😆😍
tkrk Erurtane evet biraz tutuyor bir Yay burcu olarak oğlum Başak burcu 🥰 İkinciye hamileyim inşallah onda koç burcu olacak gibi duruyor
mucizebebegimmm Erurtane burçları tam net olarak bilmiyorum ama benim burcum başak, harikayım mükemmelim diye geziniyorum 😂 34+6 gebeyim oğlumla doğum günümüz aynı olacak inşallah 4 Eylül. O da başak olacak. Hep başak burcu çocuğum olsun istedim çok şükür nasip olacak Allah’ın izniyle. Hemde tam gününde 😂 Eşim yay. Bi daha çocuk doğursam Onunda yay olmasını istiyorum bayılıyorum yay burcuna eşim sayesinde ve 3-4 arkadaşım yay onlar sayesinde 😂 hatta başaktan çok çok daha iyi yay 😂
Erurtane mucizebebegimmm kesinlikle başak daha zor memnun edilmesi daha eleştirel daha detaycı yay dünya yansa umrunda olmaz gezmeyi eğlenmeyi sever 🥰
nuraymommy 10+2 haftalık hamileyim henüz cinsiyetini bilmiyoruz adet tarihime göre 3 mart gösteriyor balık olarak bende balık burcuyum eşimde akrep çok seviniyorum inşallah balık olacak bebeğim 🥹💖
hd_d nuraymommy ay balım bende balık eşimde akrep burcu aynıyızzz ve iyiki eşim diyorum bak akrepleri begenmezler ama ben diyorum iyiki eşim 🤭😅
Erurtane Ozgekiz ben inanıyorum mesela oğlak başak enerjisiyle yay koç enerjisi bir değil çok severim rahat kendisini seven insanlar olıyorlar
Ozgekiz Erurtane neşenden, enerjinden çıkarım yapıyoruz diyorlar ve genelde doğa yürüyüşü gruplarında ya da sanatsal etkinliklerde denk geliyor, sanırım burçların yatkınlığı da oluyormuş her birinin farklı bir etkinlige🥰 abim de koç, ufff efsane ekibiz 🧿🧿🧿😄
Talentedmom Erurtane ablam Aslan o yüzden Aslan olsun istedim erkek yiğenlerim de aslan bilemiyorum görcez bakalımm
Erurtane Aysll33 çok güzel terazi burçların en güzel yüze sahip olanları bence astrolojide güzellik getiren bir burç