betulalk busradnsmz bende oraya gitmek istiyorum daha 5+4 haftalığım randevu telefondan mı alıyoruz yoksa özel olduğu için hastaneye mi gidiyoruz canım ?
Kubrakaya34 busradnsmz özel hastane mi orası muayne ücreti ve doğum fiyatlari nedir bilginiz var mı ? Doktordan memnunmusunuz ?
erkekannesi__ İzmir Egepol hastanesi Cemil kaymaz . Ben şuana kadar çok memnunum umarım memnunda ayrılırız doktor beyle 😊
Mrv3cks Gokturkmom_ antalya medstar hastanesi yıldız 🌸 Doktorum Kübra Yazkan çok minnoştur kendisi ❤️
SalihaHakanetin Melisssa3 bende kendisinde takipliyiö müthiş bir doktor Herşey diyebilirim kendisine kelimeler yetersiz kalır bu 2. Doğumum olacak kendisiyle iyiki tanımışım canım doktorum 🌸☺️
Bicirik2025 Gokturkmom_ istanbul ışık üstüner özel klinik ama bir daha olursa devlette takip yaptiricam.
Esrackc Gokturkmom_ trabzon medicalpark karadeniz Nebahat Nuhoğlu. Oğul 1 yaşında ama olsun 😂 10 tane de doğursam yine ona giderim normal doğumu destekleyen sayılı doktorlardan biri.
aselsura deniz_45 merhaba bende emine hanımda kürtaj olmuştum zorda olsa ona yeniden randevu buldum ilgisini begenmıstım Mustafa bey nasıl baska gıttıgınız doktorlar varmı önerebileceğiniz
deniz_45 aselsura merhaba şehir hastanesinde sadece Mustafa beye gittim diğerleri hakkında bilgim yok maalesef iki aydır gidiyorum zaten iyi ilgili bi doktor banada burdan tavsiye ermişlerdi