deniz_45 aselsura merhaba şehir hastanesinde sadece Mustafa beye gittim diğerleri hakkında bilgim yok maalesef iki aydır gidiyorum zaten iyi ilgili bi doktor banada burdan tavsiye ermişlerdi
aselsura deniz_45 tesekkur ederım bende emine hanımın adını burda bi posttan da gördüm kendim ztn memnun kalınca ona aldım ilk randevumu peki randevu nasıl buluyosnz onu sorucam genelde şehir hastanesine randevu bulamıyorum o günde tesadüfen denk geldim
Gizemizmir35 Gokturkmom_ bende İzmir egepol Cem büyüktosun a gidiyorum bende çok memnunum bugün 3.30 ta Rendevum var 🙂
Ayse10 Myworlddd ben de Trabzon’da ikamet ediyorken ilk doğumu o hastane ve doktorda yapmıştım,umarım memnunsunuzdur.
deniz_45 aselsura rica ederim dediğim gibi iki kez tek gittim bugüne kadar mhrs uygulamasından sık sık bakıyorum gerçekten zor randevu bulmak talep oluşturuyoruz bazen bildirim geliyor 😊evet dogma büyüme manisalıyım kocaeline gelin geldim
tugbamuratmutlu Izmir bazekol irfan ozer cok memnunum birinci gebeligimdede 2.gebelimdede doktorumla devam ediyoruz
Gdeniz10 Gokturkmom_ bende Gaziantep’te Bossan Hastanesi Esin Bilik’e gidiyorum çok memnunum kendisinden 🥰
ezoocum Gokturkmom_ Giresunda yaşıyorum ama Ordu Medical Park Erhan Yavuz bey doktorum bir daha doğurmayı düşünmüyorum 😅 ama eğer doğurursam yine Erhan beyle ilerlerim bu süreci çok ilgili bir doktor çok memnunum doktorumdan 🫶🏻
kyn52 İlk gebeliğim 14 haftalığım özele gidiyordum fiyattan ötürü devlete gidiyorum bugün ilk kez gittim Beykoz Devlet Hastanesine yasim avşara çok memnun kaldım ilgisinden
eness Ankarada yaşıyorum Cebeci tıp fakültesi hem kadın doğum uzmanı olup hem de Perinatoloji uzmanı olan gülşah ayanoğlu‘na gidiyorum ve çok memnunum .
busenaz68 Gokturkmom_ Aksaray’da yaşıyorum. İnova Hastanesi’nde Dr. Mehmet Boz doktorum. Muayene ücreti 1350 TL doğum da 32.880 TL sigortalı şekilde. Güncel fiyatlar böyle belki yardımcı olur fiyat soran olursa ❤️
elifato busenaz68 fiyatı çok uygunmuş Ankara da en düşük yer 50 bin ben Ortadoğu’ya gidiyorum 60 bine anlaştık paketi
dndukaya busenaz68 İstanbul’da 70 binden başlıyor doğum Aksaray baya uygunmuş ben aslen aksarayliyim gelip orda doğum yapsam daha ucuza gelir demekki :)