babyiscomin Gokturkmom_ 32 haftalık olduk bugün 7 kg aldım. Gebelik şekeri çıktığı için bir aydır diyet yapıyorum. 81 dim 79’a düştüm. Allah sağlıklı doğum versin inşallah hepimize💕
bohembircadi 12+1. 7,5 kilo vermişim. Umarım ilerleyen dönemlerde de kilo almam. Gebelik sekeri çıktı. Doktor sakın kilo alma dedi. Canımın çektiği tatlı, tuzlu ne varsa sadece kokluyorum 🙈🥲
ezoocum Gokturkmom_ 4 kilo aldım 28 gün önce doğum yaptım sezaryenle 37. Haftada 11,5 kilo gitti şu an ilk 1 hafta çok ödemim vardı bacaklarım ayaklarım çok şişti yüzüm de öyle yavaş yavaş gitti doktorum ödem attırıcı bi takviye verdi onu kullandım. Hamilelikte bir şey yiyemedim ben ilk 5 ay bulantıdan sonra da reflü mide yanmasından dolayı
2Princess1Mom Oluyorumanlsana Hiç bilmiyorum ama sanırım emzirmeyle bir de ilk çocuk değil, diğerinin isteği falan derken sürekli hareket halindeyim sanırım ondan
Merve_trn Oluyorumanlsana 116 kilo ile hamile kaldım şuan 104 kiloyum. Diyetisyen destekli bir şekilde diyet yaptım .
Ayceli 57 ile hamile kaldım 24. Haftadayım +13 kg. sebebini mide bulantımın olmamasına bağlıyorum. Aşermeyi dibine kadar yaşadım ve zerre midem bulanmadı. Daha fazla almamak için diyetisyene başladım umarım koruyabilirim.
Fatmactn_6 Ayceli Bende bulantı yaşamadım çok hızlı kilo aldım 5 ayda 10 kilo aldım. 1 aydır kendim sağlıklı besleniyorum dikkat ediyorum kilo almadım sadece hayattan tat almıyorum 😂 Sende sağlıklı beslenmeyle düzene sokarsın eminim
Merve_trn Sbuzma Diyetisyen destekli kilo verdim. Paketli gıda şeker hamur işi tüketmedim meyvelerinde porsiyonuna dikkat ettim