R_busra49 Gokturkmom_ 34+6 haftalık 11 kilo aldım inşallah doğuma kadar iki kilo daha alırım daha da almam
birLinaaannesi96 Gokturkmom_ ilk gebeliğimde 55 ile hamile kalıp 80 ile doğuma gittim 😅😅😅 Şuan 2.hamileliğim 10.haftamdayım 60 ile hamile kaldım hiç kilo alamadım.. bulantı kusma derken nasip olamadı almak ilerki haftalar ne olur bilemeyeceğim…🥲
Sisihappy Tam olarak 10. Haftadayım kilo alamadım verdim 3 kilo kadar ama ilk trimesterda kilo vermek normal inşallah çok kilo almadan atlatırım
Pink29 2Princess1Mom merhaba ben de zar zor kılo aldım da doğumdan sonra alınan kılolar herkeste mı gıdıyor acaba hem de sız fazlasını vermışssınız ısteyerek mı acaba
GizemHamza34 Gokturkmom_ oğlumu 35 haftalık doğum yaptım 22 kilo almıştım 🙈 şimdi kızıma 35 haftalık hamileyim 8 kilo aldım 🥰
Merve_trn Gokturkmom_ kilolu hamile kaldığım için kilo almak yerine kilo verdim.4. haftadan 17. haftaya kadar 13 kilo verdim . Şuan 29 haftalık olduk halada o kiloda sabitim
2Princess1Mom Oluyorumanlsana Hiç bilmiyorum ama sanırım emzirmeyle bir de ilk çocuk değil, diğerinin isteği falan derken sürekli hareket halindeyim sanırım ondan
ikra17 Gokturkmom_ 27+6’yım şuan hamileliğimin en başından beri 4 kilo vermiştim hala da korkuyorum o verdiğim kiloyu 😂🧿
Ngzr Haftama kadar 1 kilo aldım şimdi 28. Haftaya geldim 8 kilo almışım kilo aldıkça psikolojim bozuluyor benim