Mariam1 Lovebaby27 benim de Yok randovu bulamıyorum sonra ne olur ne olmaz randovu 20 sine aldım ancak o zman varmış bide odra test sonuç almam lazım gitmşken muaneyde de olurum
Mariam1 Melismelo Lovebaby27 Yusufunannesi_ Cimcime30 mmedinestlms mrvrm DidemY 271025 penbe_karisi kızlar geçe olduğu için anacak bu kadar çektim siz ne dersiniz koyulaşma var mı biraz
Mariam1 Cimcime30 kuruma pembe olur mu ki bilemedim gecen sefer de çıktı başka markada aha yarın net çıkar dedim çiki ama negatif
DidemY Mariam1 evet görünüyor canım benim beş gün geçmişti bir tık daha belliydi ama var gibi inşallah gönlünce olur ❤️
271025 Mariam1 regli günümüz senle aynı bende yarın olmam gerekiyor bakalım testimi gördün zaten yalancı çizgi değilse ikimizde hamile olabiliriz 🥰❤️🤲🤲🤲 inşallah öyleyizdir
271025 Mariam1 aaa pardon yanlış anladım heyecandaaann 🙂😍 inşallah vardır ikimizde de gerçekten çokkk istiyorum Rabbim isteyene versin inşallah dua ediyorum bol bol 🥰😍❤️
Mariam1 271025 umarım hamilesin canm bende yarin tekrar yaparım eğer koyulaşirsa bakalım Regl olmasam doktora giderim