Mariam1 penbe_karisi bu sefer herkes gördü bisuru fograf çektim gölge mi diye her yere gölge de olmaz ama kurdu aşırı zor gorulyior yarında son kez yaptırım ondan sonra gecikme olursa kan veririm daka başı da vermek istemiyorum umarım yalancı değil
Mariam1 Melismelo Lovebaby27 Yusufunannesi_ Cimcime30 mmedinestlms mrvrm DidemY 271025 penbe_karisi kızlar geçe olduğu için anacak bu kadar çektim siz ne dersiniz koyulaşma var mı biraz
mmedinestlms Mariam1 sabah daha iyi gözüküyordu şuan göremedim sabah dene birde istersen umarım güzel haberler verirsin 🌸
271025 Mariam1 canım şimdi gördüm mesajını moralim bozulunca telefona bakmak istemedim sanırım, regli olunca bebek yok olduğunu anlayınca üzüldüm ben. Ama koyulaşmışşşş maşallah 😍 güzel haber bekliyorum ❤️
seymom123 Mariam1 umarım hayırlısıyla hamilesindir ama sabah ilk idrar ile tekrar yap istersen. İlk attigin gorselde ben pembe cizgi gördüm ama bu açılmış olanı algilayamadim bu saatte.
Mariam1 mmedinestlms seymom123 gece ışıklar kötü o yüzden ama Sabah yaptığım kurumuş halı bişe görünmüyor ama bu sefer kurduğu halde kaldı
060525 Mariam1 inşalllaah yaa cıkacaktım simdi hastaneye randevu almıstım hiç kontrole gitmedim evlensiğimden beri 9 ay oldu hem kan veririm dedim cok acık kahverengi leke geldi bitti mi yani🙁ağlarımmmmm
Mariam1 penbe_karisi kimse dikkat etmiyor çizgi çıkarmıyor diyilolar evet görmemiş olabilirsin canm cunku fografda çıkmadı ama ilk daka bu test da veriyor malesef çizgi erken yaptım bilyiorum çünkü test merak ettim nasıl çıkar diye gün