mavi123_ Mucize0 ilk gebeliğimde 5. Aydan büyümeye başladı ama bu sefer 2. Aydan itibarer 5 aylık gibiyim. Benimki aynı duruyor küçülmüyor. Bi doktorunuza danışın bu durumu
svgnn mavi123_ bende de aynısı ya şuan 8+4 düm karnım çok şiş ve hep aynı sabah akşam farketmiyor normalde dümdüzdü karnım. Şişkinlik diye düşünüyorum bu kadar erken belirginleşemez değil mi?
Ggxx Mucize0 14. Haftada ben de aynı durumdaydım. Sabah normaldim gece inanılmaz şiştim. 20. Haftadayım artık göbeğim çıktı sanırım ama akşama yine çok şiş oluyo.
Glprn4 Mucize0 5 aylikken biraz belli oldu şimdi 9 aylik olcaz hala 5 aylik gibi görenler 5 6 aylik falandır diyolar😂
AyseKadioglu Mucize0 benim 20. Haftaya kadar sabahları karnım dümdüzdü. Akşamları şişerdi ☺️ Bazen karnımda bebek yokmuş hiç hamile değilmişim gibi hissederdim bir şey mi oldu acaba diye çok korkardım Sonradan bir anda karnım belirginleşti. Doğal bir durum telaş yapmayın ☺️
AyseKadioglu Mucize0 benim 20. Haftaya kadar sabahları karnım dümdüzdü. Akşamları şişerdi ☺️ Bazen karnımda bebek yokmuş hiç hamile değilmişim gibi hissederdim bir şey mi oldu acaba diye çok korkardım Sonradan bir anda karnım belirginleşti. Doğal bir durum telaş yapmayın ☺️
mavi123_ svgnn benimki şiş değil diye düşünüyorum ya. Cuma doktora gidince soracam. İkinci gebelikte erken çıkıyormuş göbek diye duydum. Neyin şişkinliği olabilir ki? Şiş olsaydı arada sırada olurdu sonrada normale dönerdi ama benimki hep aynı
1sss Mucize0 31. haftanın içindeyim. Otobüste bazen yer veriyorlar bazen vermiyorlar 🥹 Dar üstüme oturan kıyafetlerden giymezsem belli olmuyor🫠
Munevver-mng Ben de 29. Haftadayim. Hamile olduğum belli olmuyor hala. Anca belden oturan şeyler giydiğimde falan belli oluyor biraz :)
Burcussuss Mucize0 20. Haftaya kadar şişkinliğinizin sebebi sabah yediginiz bir somun ekmek mi yoksa bebek mi olduğunu dönem oluyor 😂 çoğunlukla bir somun ekmek oluyor şahsen benim 23. haftadan sonra atak yaptı dedim bu hamile göbeği😂
YyyyYasemin Mucize0 benim adete 10 gün kala şişti sonra afedersin ishal oldum Buda gebelik belirtisiymiş galiba bilmiyorum karnım biraz indi sonra hemen yine şişmeye başladı yarın 13 haftaya gircez ve inan karnım iyice şişti🤭
ylnydgd 11+4 üm ama hafif belirginleşti 🫢 işyerinde de söylemediğin için geniş gömlek falan giyip saklamaya çalışıyorum. Biraz fazla zayıfım sanırım o sebeple erken çıktı, leblebi yutmuş solucan misali 😂
BlcSongullllllllll Mucize0 26,5. Haftadayım resmen 9 aylık karnım var amam herkes çok fazla karnın yok diyor 😅 benim karnım 22. Haftada karnım çıkmaya başladı benim
minikari Haftadayım karnım sanki önceki haftalarda daha şişti bir kaç gündür ben de karnıma bakıp neden indi diye korkuyorum ama sanırım şişlik falan gitti kabızlık sorunum da kalmadı Onunda etkisi var sabah özellikle kalktığımda karnım hiç yok gibi akşama geri hafiften çıkıyor yemek vs derken sanırım yalnız değiliz genelde böyle olan çok
-dmlaklnc0 Mucize0 benim de sabahları küçük akşamları büyük oluyor özellikle akşam yemeğinden sonra patlayacak gibi oluyor ertesi gün normal haline dönüyor şuan 18+1 belirginleşmeye başladı ama yine de dışarıdan çok belli olmuyor kimse anlamıyor hamile olduğumu 😇