Mihribanmuharrem Mucize0 Açken karnın çıkmıyorsa yemekten sonra çıkıyorsa kız diyorlarda bizim burda ondan merak edip sordum🙂
surprizbebekkk Mucize0 16 haftalık 3. Hamileliğim olmasına rağmen sıfır göbek diğerlerinde daha erken belirginlesmisti bu niye böyle oldu bilmiyorum ☺️
orgunaryus Ana rahmine düşer düşmez 🤭😅 zaten akşamları karnım şişer ve hamile gibi olurdum hatta hamile kalmadan önce hamile misin diye soranlar oluyordu 😏. 15+5 te 25 haftalık gibiyim şu an
Sonek Mucize0 aynı haftadayız bende de durum aynı hatta karnım şekilsiz sağı soluna göre daha şişik duruyor
Ayseguls_baby haticeodabasak benim de 16 da belliydi ama 17-18 den sonra dışardan fark edilmeye başlandı 🤗
xesra-0911 Mucize0 gaz olabiliyor bazen canım benim 15. Haftadan sonra çıkmaya başlamışti şuan 21. Haftadayim daha yeni yeni dışardan belli oluyor gören soruyor bebiş mi var diye ilk gebeligim bu arada
Burcu5590 Mucize0 merhaba 13 haftalığızz benimde sabahlari normal Bi karnım var akşam olunca şişiyor 6 aylık gibi
Hilalcelik07 31+4 olduk. özellikle yatarken sağa sola dönmekte çok zorlanıyorum ama üzerime yapışan kıyafet giymediğim sürece dışardan anlamıyorlar genelde. Hamileliğimin başından beri 5 buçuk kilo aldım
sblcvk İkinci gebeliğin ilkinde 5.ayımda belli olmuştu şu an 2 aylık ama belli karnım bende anlam veremedim🙂
mavi123_ svgnn benimki şiş değil diye düşünüyorum ya. Cuma doktora gidince soracam. İkinci gebelikte erken çıkıyormuş göbek diye duydum. Neyin şişkinliği olabilir ki? Şiş olsaydı arada sırada olurdu sonrada normale dönerdi ama benimki hep aynı
svgnn mavi123_ çoğunlukla 3 ve 4. aylarda belirginleşiyormuş ya. O yüzden benimki de şişkinlik mi acaba diye düşündüm. Ay bi sor bende merak ettim şimdi benim daha önce canlı doğumum olmadı kürtajım oldu ama bilemedim.
Fidannn1 Mucize0 ben de 15.haftadayım akşama doğru daha belirgin oluyor fakat sabah saatleri yokmuş gibi 😊
tomrisinaannesi Mucize0 kuzum hareketlerini hissedince korkuların da geçecek 😍 28 den sonra belirgin olmaya başlamıştı benim doğuma giderken davul gibi olmuştu şimdiden hazırla hamiş giysilerini 💃🏼