GizemHamza34 Accountant ayy ne güzel valla pertim çıktı ama bitti çok şükür hanımefendi de kendini yukarı topladı ağzımdan çıkacak 😔
Accountant GizemHamza34 tek başına yapıyorsan Allah yardımcın olsun her şey mükemmel olmak zorunda değil çok ince detayla kendini de bebişi de yorma 🍀
Talentedmom GizemHamza34 biz daha açmadık cuma doğum olacak anakucpaını da kurmadık oğlum kırar diye 😀
GizemHamza34 masalim35 benim de öyle ama mecbur yaptım kadın alacaktım onun da hastası varmış başa gelen çekildi
Gdeniz10 GizemHamza34 bende bahar temizliğimi falan yaptım ama tek başıma 8 aylıkken 🙂↔️ yaz olduğu için mecbur her gün temizlik yapıyorum beşiğimizde gelirse hiç bir işimiz kalmıyor 😌🤌
GizemHamza34 Gdeniz10 en son dip köşe kurban bayramında yapmıştım ama malum cam kapı açık olunca günlük temizlesek de toz oluyor ve takıntılıyım maalesef 😔 ellerinize sağlık sizin de 🌸
Aysegul_ll GizemHamza34 valla yatak odasını gardrop çekmeceler vs her yeri tertemiz düzenli yaptım mutfak dolaplarımı iç dış temizledim çocuğumun odası dolabı her yer düzgün yani yardıma gelen birisine çekinmeden dolaplarımı açtırabilirim ama daha halılarımı yıkamaya vermedim perdeler yıkanacak camlar silinicek ebeveyn banyosu her gün kullanıldığı için el atamıyorum onun haricinde her şey günlük rutin gibi yapılsa doğuma kadar düzenli tertipli olurum..
GizemHamza34 Accountant tekim dün sağolsun eşim yardım etti ama yetişmedi neyse ki geldim üstesinden dinlenmeye çekildim artık
Birsen15 Benim ocakta olacak doğumum ağustos sonu halı koltuk yıkama perde yıkama düşünüyorum çok erken gibi olur ama kışın hemen kurumaz doğuma yakın bir kere daha cam silerim diye düşünüyorum zaten zor siliyorum annem gelecek
GizemHamza34 Birsen15 sağlıkla gelsinler inşallah daha var kışın da yıkıyorum koltukları ben sabah 9 da oğlumu okula gönderince başlıyorum saat 3-4 gibi kurumuş oluyor
Ben-Hurem-Sultan GizemHamza34 ayy bende ayın 20 sini bekliyorum doktorum gün verecek ondan sonra temizliği yapıp doğuma 🤝😂
Aysegul_ll GizemHamza34 şu an doğum normal ilerliyor uygulamaya göre 44 günümüz var bakalım bebiş ne zaman gelir bilmiyorum
Birsen15 GizemHamza34 iki oturmam var tv olanda oturuyoruz genelde misafirler geldiğinde açtığım var oradaki koltukları var yemek takımının sandalyelerini yıkarım olmadı diğerleri sonra birde tek yapamıyorum ya annem gelince bitiririm diye düşündüm çok var evet
Esra11_10 GizemHamza34 😂bende temizlik yapıp eşime biraz da ip atlasam doğurmak istiyorum dedim gece sancılarım başladı ertesi gün doğurmuştum
Esra11_10 GizemHamza34 😂gerçekten cuma günüydü bide Allah herkese kolay doğum nasip etsin ben öldüm dirildim ama olsun 😂