GizemHamza34 Bugün eşimle birlikte salon mutfak koltuk yıkama derken sadece iki odam ve banyom kaldı yarın kaldığım yerden devam tabi tek başıma 🙈 doğuma son 25 gün 🩷
Tugcemiss- GizemHamza34 mutfak banyo evin odalari bittiii sükür sadece koltuklarm silinmeyi bekliyor 🤩 son 23 🤣
Accountant GizemHamza34 kardeşim ve kuzenim geldiler sağolsunlar kaba temizlik yapıldı her an doğurabilirim doktora giderken temiz bırakmaya çalışıyorum evi
GizemHamza34 Tugcemiss- iki gün var aramızda 🙈 valla daha iki ay önce bayram temizliği yaptım dip köşe ama yazın maalesef temizlik dayanmıyor ki günlük sil süpür toz al şeklinde cam kapı açık olunca tüller bile simsiyah olmuş 🤦🏻♀️
Hanife5656 Ben de tüm temizligimi yaptım çok şükür çok yoruldum havalarda sıcaktı malum artık doğurmak istiyorum rahatlim artık çok yoruldum
GizemHamza34 Hanife5656 aynı durumdayım bir tarafım günü dolsun gelmesin diyo bir tarafım da artık doğsun da eskisi gibi hareket etmek istiyorum diyo gene de sağlıkla gelsin hepsi 🤲🏻🩷
GizemHamza34 Accountant ayy ne güzel valla pertim çıktı ama bitti çok şükür hanımefendi de kendini yukarı topladı ağzımdan çıkacak 😔
masalim35 GizemHamza34 riskli gebeligim oldugu icin dib kose yapamiyorum ama elimden gelsigince cam kapi bitti son 28 gun🤩
GizemHamza34 masalim35 benim de öyle ama mecbur yaptım kadın alacaktım onun da hastası varmış başa gelen çekildi