Aselimmmmm Son 11 günüm dün çoğunu hallettik ama oturma odası ve mutfak kaldı onları da hafta sonunu bekliyorum. Havalar sıcak 3 yaş çocuk da olunca son haftaya bırakmak durumunda kalıyoruz ☺️
GizemHamza34 Aselimmmmm küçük çocuk olunca zor oluyor oğlum var 8 yaşında en büyük yardımcım oldu 🥰 havaları hiç sorma normalde de yazı hiç sevmem bu sene ayrı bi sevmemezlik oldu 🙈
Brna-34 GizemHamza34 ohh ne güzel az kalmış doğumunuza 🌺 evlerde mis oluyor 🌺 benim daha 111 günüm var 😬😬 geçer mi bu günler 😇
GizemHamza34 Brna-34 30. Haftalardan sonra hızlanıyor Rabbim sağlıkla kucaklarımıza almayı nasip etsin 🤲🏻🩷
ctctct GizemHamza34 valla sözde yapmıştım ama 2-3 kez daha dip köşe yapmam gerekti😂 şimdi son 9 gün ama sanki her gün yeniden yapmak gerekiyor sonsuz döngü 🫠
GizemHamza34 ctctct ayy çok az kalmış sağlıkla gelsin inşallah 🤲🏻 maalesef camlar kapılar açık olunca sil süpür bazen günde 2-3 bile buluyor kısır döngü sanki 🤦🏻♀️
Arzu19988 GizemHamza34 bi tek mutfak kaldi.bizde tamamiz.)daha vakte var ama.her an ola bilir diye hergun.camasir suyu elimde geziyorum.shsnsn
GizemHamza34 Arzu19988 aman aman zamanın da gelsinler onlar gelene kadar artık elimizden bez deterjan düşmez 😄
EsmanurTorun GizemHamza34 39+6🌸 37. Haftada büyük temizlik yaptık evim kirleniyor ben hala doğuramadım kensbsvshsjs günlük sil süpür toz vs yapıyorum doğurmak için yerleri silmekten aşındı geeeelmiyor oğlum 😄