Meliss00 kubos_ Benimde daha önceki hamileliğimde lekelenmem olmuştu ama tam ne zaman oldu hatırlamıyorum şuan öyle bir durum yok o yüzden ben hâlâ beklemedeyim 🥲
Aysima51 Adete bir hafta kala Regl sancısı gibi ara ara sancı yaşayan oldu mu kızlar sürekli Regl oldum stresi ya normalde Regl sancılı geçer ama bi hafta önceden başladı sancı umarım tutmustur
arsesraa Aysima51 canım aynı benim de gece başladı sanki adet olacakmışım gibi şimdi de üst bacaklarım var alt karnım ağrıyor acaba adet mi oldum diye kalktım hatta 😔
Sultansultis Meliss00 yumurtlama sonrası 10.gün itibariyle çıkabiliyor test yapmaya başlayabilirsin, belirti olmuyor zaten belirtiler biraz da psikolojik, regl öncesi hormonlar ne hissettiriyorsa onun aynısı bi dönem
nsnoorb Meliss00 bir haftalık regl gecikmesiyle beta hgc 21 ken öğrendim, geç döllenme olduğu için erken testler bile negatif çıkıyordu :)
kelebek0141 nsnoorb merhaba benim de 2 gün gecikmem var 2 gündür erken gebelik testi yapıyorum negatif çıkıyor sat 9 Temmuz bat 4 Ağustos ovulasyon 21 temmuzdu. Erken gebelik belirtlerim var sizce kuruntu mu yapıyorum kan vermeli miyim beklemeli miyim
Melisssa3 Göğüs hassasiyetiyle anladım test yaptım evde çift çizgi çıkınca kan verdim 148 değerle öğrendim 3+4 de öğrendim🥰
nsnoorb kelebek0141 bence bir kaç gün daha bekleyin geç döllenme olduysa bile daha net sonuç alırsınız