Meliss00 anneolmakisteyenben77 Bundan önce 1 doğum yaşadım göğüs hassasiyetim olmuştu ama ne zaman hatırlamıyorum şuan hassasiyet yok sadece alt karın bölgem şiş ve rahatsız ediyor
Meliss00 Gokturkmom_ Benimde var ama ben normaldede ağrılı geçiririm öncesindeki klasik ağrılarımmı yoksa yerleşmemi karar veremedim
Evremk Ben tam 4 haftalıkken öğrenmiştim evde yaptığım testte. Ertesi gün kanda baktırmıştım. Adetlerim düzensizdi benim. Garanti olsun diye biraz geçmesini bekleyebilirsiniz. Ben dayanamamıştım 😄
Meliss00 Evremk Benim yumurtlamadan sonraki 9. Günüm daha 8 gün var regl olmama ama bende çok zor dayanıyorum
Meliss00 Sultansultis Benimkide planlı aslında yani yumurtalama günümü değerlendirdik göğüs hassasiyetim yok ama birkaç gündür kasıklarım ağrıyor emin olamıyorum şuan test yapmam için erken sanırım
Sultansultis Meliss00 yumurtlama sonrası 10.gün itibariyle çıkabiliyor test yapmaya başlayabilirsin, belirti olmuyor zaten belirtiler biraz da psikolojik, regl öncesi hormonlar ne hissettiriyorsa onun aynısı bi dönem
Meliss00 seymaacar54 altdan muayene dediğiniz eğer ultrasonsa görmemiş olması imkansız iyiki test yapmışsınız Allah bağışlasın
DBE22 Meliss00 bi deneyin 😘 hcg hormonuna bağlı aslında, herkes bana “regl gecikmeden yapma daha idrara inmez” demişti ama ben ikisini de böyle öğrendim. En iyisi kan testi diyorlar ama 🙂 bazı belirtilerim olmuştu öyle yapmıştım ben test o şekilde öğrendim 🫶
babymom2026 Meliss00 Bugün öğrendim regle 3 gün vardı 🙏 4+4 gözüküyorum uygulamada şu anda kontrolüm perşembe günü ☺️
kubos_ Meliss00 5 haftalıktı öğrendiğimde. Lekelenmem vardı regl olacağım sanıyordum regl tarihimden önce iki üç gün lekelenmem oldu regl günüm geldiğinde saçma olacak belki ama bir rüya gördüm ve test yapayım dedim pozitif çıktı 😂😂😂
Meliss00 kubos_ Benimde daha önceki hamileliğimde lekelenmem olmuştu ama tam ne zaman oldu hatırlamıyorum şuan öyle bir durum yok o yüzden ben hâlâ beklemedeyim 🥲