kizinaasikanne Aysima51 Hayır bebek bekliyorduk zaten birkaç aydır deniyorduk. Bende acaba bi sorun mu var diye kadın doğuma gittim kan verdim doktor tesadüfen betama da bakmış ve öylelikle öğrendim
Aysima51 arsesraa valla yarın gidip kan versek çıkar testle felan uğraşma diyor bi yanım diğernyanım hazır değil 😀😀
arsesraa Aysima51 ay evet kan benim için en son aşama gibi ya çünkü onda erkenden negatif görürsem gerçekten bi daha deneyemem gibi 😂 bir de ben yurt dışındayım buralarda sağlık ocağı tarzı yerler yok direkt hastaneye gitmem gerekiyor
mevamam 27 Temmuz tahmin edilen adet tarihim . 2 gün geçiktim test silik çıktı. 3. Gün beta 93.3 çıktı . Son adet tarihim 2 Temmuz . Beta değerim normal mi geç mi döllenme olmuş
Aysima51 arsesraa bekle bakalım o zaman ay yırt dışında ne güzel testler var gebelik birkaç videoda denk geldim
eveline Meliss00 5 gün kala kaset test yapmaya başladım elimde erken gebelik testi yoktu 3 gün kala laboquick kaset testle öğrendim. Belirti olarak sadece beyaz akıntı vardı 6. haftaya kadar da başka belirtim olmadı
alisinannesi10 Meliss00 aynıyızz. İnşallah bebişlerimiz vardır 😍 bende 12 temmuzda oldum tabi ben letu ve çatlatma iğnesi vuruldum 14. Günüm bugun aşırı merak ediyorum tuttu mu diye. Gögüslerim çok ağrıyor ve şişkinlik hissi var kasıkta ara ara batma var
alisinannesi10 alisinannesi10 test yapmamak için oyalıyorum kendimi hepp. Diyorum adet tarihine yakın olsun ki net bişey anlim
Meliss00 alisinannesi10 Yaa inşallah göğüs hassasiyeti ve batma hissi genelde tutunma yerleşme zamanlarında oluyor umarım vardır ne zaman test yapacaksın