babymom2026 bilgedenizokaribal yaaa cok teşekkür ederim 💕 umarim benimledir 💕💕💕 cok ağlarım yaa aşırı sevinirim gerçekten 🥹🥹
minismom babymom2026 gordum canım hakkında hayırlısı insallah bende ilk gebeligimi boyle silik ogrenmistim 🤗
tubayk Özel değilse ilk mi olucak benim ilk o yüzden anlayabiliyorum heyecanınızı insan hem üzülüyor olmazsa acaba diye hem seviniyor çok farklı bir his 🥰
tubayk babymom2026 hayırlısı olsun gönlünüzce sağlıkla olsun inşallah 🥰 ay bana da cinsiyet tahmini yapar mısınız lütfen 11+5 şuan doktorum 16 da bakılacak cinsiyet için dedi ama çok merak ediyorum
Zhde babymom2026 gözün aydın canım benim sağlıkla gelsin minigin artık bizde sana cinsiyet tahmini yaparız senin bizlere yaptığın gibi 🤗🤗
babymom2026 Zhde su yoruma keşke milyonlarca kalp atma şansım olsa 🥹🥹 resmen agliyorum su anda bu yoruma gerçekten yüreğime dokundunuz inşallah o günlerde gelir kuzum benim 💕💕
Zhde babymom2026 ayyy ağlama yaaa inşallah hastaneye gittiğinde o bebeğinin kalp atışını duydugundaki zamana sakla o güzel göz yaşlarını canım benim hep mutluluktan olsun göz yaşlarımiz ♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️haber ver bizlerede
Zhde babymom2026 senin artık herkeze yorum yaptığın yeter cinsiyet için az da biz sana yapalım bak bakalım nasıl bı güzel karışıklık oluyo kafada 😂♥️♥️
Zhde babymom2026 inşallah hayırlı sonuçlar diyeceğim zaten sonuç belli de yinede yap sabah oglende hemen sağlık ocağına koş baktır değerine Yemene dikkat et yumurta tüket iyi olur folik asit al artık seninde maratonun basliyooooorrrrrrr💃💃💃💃