babymom2026 Zhde göğüs hassasiyeti ve doluluk var adet olacakmışım gibi karnımda kasıklarda huzursuzluk var gaz var krem kıvamında akıntı var bulantı koku 5. Haftadan sonra başlıyormuş sanirim onlar yok su anda ☺️
Zhde babymom2026 yerleşme olabilir dikkat et ağır falan kaldırma sakın, o bulanti vs herkezde farklı oluyo aslında erkende olabiliyor bende sadece kötü koku gelince bulantı oluyo ama kusmuyorum mesela 14 haftadayim hala öyle değişmedi
Zhde babymom2026 çizgiyi gördük güvenilir testse korkma Allah’ın izniyle rabbim yardım eder hevesini kursağında bırakmasın
Zhde babymom2026 zaten gittiğinde hemen bebeği goremeye bilirsin ondan korkma sakın 6 haftadan sonra goruceksin istediğin zaman soru sorabilirsin
babymom2026 Zhde esime hemen mesaj attım silik görünce oda emin olamadı kan verince kesinlessin supriz yapicam 😍😍 ay cok heyecanli oda surekli karnimi seviyor bebeklerim diyor artık çoğul konusuyor 🥹💕💕
Zhde babymom2026 mesaj da atmasaydin keşke bı kan verip yarınki testle deseydin var zaten de için rahat rahat olurdu benimde ilk gebeliğim 4 test yaptım 🙈emin olmak için