gebelk DaffyDuck inşallah canım rabbim nasip etsin insallah güzel haberlerinizi bekliyoruz🫶🙏 bizlere de dua et🥲
DaffyDuck 1sen1ben1debebek askım özelde verdim burda e nabız gec dusuyor yasa gereği de telefonda bilgi vermiyorlar gelip elden alıyorum. Ortalama bi saatte cıkarsın simdi laboratuvar personeli çalışılıyor hala 10 dakikayı bulabılır dedi bekliyorum 🥹
DaffyDuck gebelk inşallah canım, hep ederim zaten rabbim anne olmak isteyen herkese bu duyguyu yaşatsın 🌸
1sen1ben1debebek DaffyDuck aaa özelde olması daha iyi olmuş evet özelde geç düşüyor bazen🥰Kız benden senden daha çok heyecanlandım ahahhaha
DaffyDuck Zhde 1sen1ben1debebek çıktı kızlar 1.55 boyun kadar betam var genel de 0.01 cıkardı 1.55 olması sasırttı beni ama suan negatif tabi regl gecıkmesini bekleyeceğim 🥹 Hepinize cok teşekkür ederim güzel yorumlarınız için 🌸
1sen1ben1debebek DaffyDuck Rabbim kalbine göre versin inşallah canım bekleriz 3-4 gün daha reglin gecikirse zaten tamamdır🥰❤️
Aysima51 Awox bendede aynısını yaptı maalesef artık güvenilir ol ayan testler arasına girdi gözümde asla güvenmiyorum umarım daha çok yenidir ilerleyen günlerde pozitif görürsünüz
DaffyDuck 1sen1ben1debebek inşallah canım cok sagol pozitif donerse ilk sizlere haber vereceğim zaten 🌸