DaffyDuck Kızlar selam, bugün kendi hesaplamalarıma göre yumurtlamanın 12.günü pcos pldugu ıcın duzensız reglim var ya 5inde ya da 8inde beklenen reglimin gelmesini tahmin ediyorum. Bugun öğlen awox marka test yaptım ilk defa bu markadan yaptığım için emin de olamadım ilk iki dakika da ince pembe çizgi gördüm vakit geçtikçe çizginin kalınlıgı ve renk tonu arttı. Sizce umut var mı? Daha önce bir marka da full koyu gorup negatıf kan sonucu aldığımdan artık bana hayal goruyorum gibi gelıyor da 🥹
1sen1ben1debebek DaffyDuck awox testin yanılttığını ne gördüm ne de duydum.Bende awox test ile öğrendim gebeliğimi silik bir çizgiyle.Beta daha düşük olduğu için yeni yeni yükseldiği için silik çıkıyor ya kan verin ya da 4-5 gün sonra bidaha yapın🥰
Mavimsimavi DaffyDuck Hayırlı olsun inşallah vardır bende test yaptım bugün çok silik bende çıktı umarım güzel haberler alırız 🥰
gebelk DaffyDuck awox genelde dogru sonuc veriyor bir arkadasımınkibi cok silik cizgiyle hcg 90 ken ögrendk:)
DaffyDuck 1sen1ben1debebek Teşekkür ederim 🙏 Muhtemelen dayanamayıp yarın kan vereceğim yada 2 gün sonra biraz duygusal ve korkuyla bakıyorum 🥹
1sen1ben1debebek DaffyDuck sağlık ocağında sabahtan kan ver canım🥰Bizde akşam üstü yapmıştık testi eşim dayanamadı acile götürdü acilde kan verdik de öyle öğrendik😅Reglime 4-5 gün vardı bekleyemedik Rabbim gönlüne göre versin inşallah 🙏🏻
DaffyDuck Nevagibi Hahahahha o an eşim içeri girdi onu da umutlandırdı istemediğim için battaniyeye sarıp çektim hızlıca 😂 umarım oyledir cunku daha once bır marka da daha koyusunu gorup hayal kırıklığı yasadım 🌸 Teşekkür ederim yorumun için canım.
DaffyDuck 1sen1ben1debebek Teşekkür ederim canım inşallah, sen de sağlıkla kucağına alırsın umarım bebeğini 🌸
DaffyDuck Zhde Muhtemelen bir kac gun sonra direk kan veririm diye dusunuyorum teşekkür ederim yorumunuz için 🤗
DaffyDuck Mavimsimavi ay şimdi baktım postuna canım cok benzer testlerin silikliği umarım vardır dediğin gibi güzel haberler alırız 🤍
DaffyDuck @1sen1ben1debebek @Nevagibi @Zhde @Mavimsimavi dayanamadım kan vermeye geldim umarım ben de buraya o guzel haberler gelırım kızlar 🥹🤍🌸