DaffyDuck 1sen1ben1debebek inşallah canım cok sagol pozitif donerse ilk sizlere haber vereceğim zaten 🌸
DaffyDuck @Nevagibi @Busranur_mnts @Zhde @1sen1ben1debebek @Mavimsimavi @Aysima51 @gebelk @Mariam1 kızlar hepinize merhabaa 🌸 biliyorsunuz 4 ağustosta sonucum 1.55 cıkmıstı 6 ağustosta 4.13 oldu bu sabah tekrar kan verdım 10.3 cıktı. Uygulamaya gore muhtemel regl gunum de bugündü. Sabah sonucu alınca doktorumla gorustum çok yenı dedi. Sabah lekelenme tarzı kanamam vardı ama bu sonradan kırmızıya dondu bi ara yoğunlaştı doktorum progestan başladı. Suan azaldı bu sekılde cevrenizde sağlıklı bir gebelik yasayan var mı 🥹
Zhde DaffyDuck yerleşme kanaması olabilir canım o çok yeni çünkü yükselmeye başlamış demekki kndine dikkat et ev işleri vs yapma bı sure dinlen tutunur sağlıkla, benim ilk gebeliğim düşük olmuştu çok şükür bu sağlıklı içini ferah tut
1sen1ben1debebek DaffyDuck yerleşme kanaması diye düşünüyorum canım pozitif düşün dinlen bol bol o gün de içimize doğdu bak yükselmiş ne güzel☺️🥰Ben senin için çok dua ettim sende kalbini ferah tut bekle bakalım 1-2 gün
Nevagibi DaffyDuck hayırlı olsunnn çok çok yeniymiş daha strese girme böyle ara kanamalar ilk haftalarda oluyomuş
DaffyDuck Zhde evet canım doktorda yerlesme olabılır dedi ama sonradan artıp azalması renginin bir ara kırmızıya dönmesi beni korkuttu 🥹
DaffyDuck 1sen1ben1debebek allah razı olsun senden kuzum 🌸 insallah oyledır doktor da oyle dedi ama pazar gunu tekrar beta verecegım bakalım İlk olunca korkuyorum ıste cok korkuyorum.
Zhde DaffyDuck korma canım herkezde onun rengi farklı olabilir benim arkadaşımda pembeydi rengi zaten iki seçenek var ya pembe ya kırmızı bazılarında kahverengi de olabiliyormuş ama onu duymadim hiç sendekide yerleşme seninle beraberdir umarım dua et
1sen1ben1debebek DaffyDuck o zamann pazar günü birdaha haber verr bize olur muu🥹🥹🥰Dualarımız seninle Rabbim kucağını boş bırakmasın❤️
DaffyDuck Zhde İnsallah kuzum bol bol dua ediyorum, dinleniyorum iyi beslenip mucizenin benimle olmasını diliyorum 🥹🌸
Zhde DaffyDuck amin inşallah canım benm bende ederim dua merak etme gönlünüze göre olsun gelsin evlerimiz şenlensin 🎉
Aysima51 Ay gözün aydın yerleşmedir hiç kafana takma bende çok erken öğrendim diğer olumsuzlukları atıyoruz kafamızdan tadını çıkartıyoruz gözün aydın
DaffyDuck Aysima51 Tebrik ederim sağlıcakla devam eder sürecin umarım 🌸 inşallah 2 gün sonra beta artısı görürsem tadını cıkaracagım bebiş 🤍