Annesininmucizesi ZhraFatih aslında evet 22 marttı ama sezeryan olcam büyük ihtimalle 10 yada 12 mart gibi duruyo şuan bebeğim birazcık tosbik ablası 🤷♀️🙈🤭💙
Annesininmucizesi ZhraFatih 35 ken geçen hafta 3.500 gramdı doktorum doğuma kadar 4.500 olur dedi bu haftalarda bebekler çok kilo alıyo ya ona bağladı heralde ve alır bnde eminim 🙈😁
Gulay123 ZhraFatih 35teyim 16 kilo aldım ama sorun etmiyorum zaten zayıf sayılırdım önceden şu an hala zayıfsın diyolar doğumdan sonra da verilir bence takma kafaya 😉
Alyamerve ZhraFatih ben verrm ben 45 ile hamıle kaldım genetik olrk zayıfımm ben şuan bıle karnım cok bellı oomuo:)
EsraNuri Canım bu kadar sıkıntı etmeyin kilo gidiyor 27 kilo almştm boyum 155 ti top gbi geziyordum doğm yaptım bir haftada 18 kilo kndiliğinden gtdi önmli olan sağlğnz olsun gidiyor yani 😂
Zeynoveannesi Gazize ben evlenmeden önce kullanmıştım 12 kilo verdim 1.5 ayda🙄 sonra bırakmıştım. Doğumdan sonra bende kullanıcam inşallah ya çok yararını görmüştüm 🌺
Merver Gazize ben danışmanlıgınıda yapıyorum tüm ürünleri değil emziren annelere uygun olanı kullanıyosunuz zaten biri bitki çayı diyelim biri vitamin minarelle öğün yerine geçen shake
Vctry1706 32 haftalığım 11-12 civarı aldım daha 8 hafta var ve sanki iştahım daha da açılıyor napicam hiç bilmiyorum doğumdan çıkınca şöyle 7-8 kilo gidiyor diyenlere o kadar imreniyorum ki benden de gider ki o kadar 🙄😂
kbratsn 30 haftalık hamileyim 1 kilo aldım karnimda bebegim 2 kilo benden gidiyor galiba 😂 ilk bebeğim de 20 kilo almıştım
Afraorhon @istkizannesi canım ben 16 haftada 11 kilo aldım ebem az ye dedi 🙄 ama ne yazık ki doymuyorum 🤣