peroksizom oyku297 hayırlı olsun bende gittim keseyi görünce kan testi vermene gerek yok tekrar dedi, haftaya pazartesi 11 ağustosta gideceğim bende 6+2 de, bakalım umarım sağlıklı güzel haberler alırız 😍
peroksizom Senaenes çevremde birkaç tanıdığımda böyleydi 2. Trimesterşn sonlarına doğru geçmişti bakalım inşallah sizinki en yalın zamanda geçer rabbim şifalar versin inşallah
peroksizom Demekki ilk haftalarda olmaması normalmiş, burdan onu anlıyoruz 🙏🙏 bende diyorum ne güzel ya benim daha midem bulanmıyor 🥹🥹🥹
Elif2123 peroksizom 12haftalık hamileyim suan ama ilk haftalarda bulantı yaşamadım tam tersi iştahım çok açılmıştı 8den sonra ağzımda acı tat oluşmaya başladı ve onunla yola devam ediyorum bulantı hala yok sadece arada acılık hissi kötü hissettiriyor ve geçmiyor
hapymom3778 7+5 olduk bugün çok hafif bulantı var ama katlanılabilir düzeyde acaba artarmı ilerleyen haftalarda
1202 peroksizom 5haftadan sonra başladi once sadece bulanti şeklinde sonra kusma şeklinde gunde 10 kez felan kusuyorum 7+3 oldum🤦♀️cok kotu
Seyda-06 peroksizom 6 haftada başladı 8 de arttı 10 da azaldı gibi oldu 12 de arttı 14 de azaldı böyle böyle gittik 22 haftadayım hala ilaçsız gezemiyorum
peroksizom SsSenosss sabahları mı oluyor sadece İlk günden başladıysa acaba psikolı Olma ihtimalı olabilir mi Bende çünkü psikolojik olarak geçmişte çok mide rahatsızlığı yaşadım sürekli ultrasonlar mide filmleri felan çektirdim
Runyaaa peroksizom 6. Hafta başladı 6-7-8-9-10 çok zordu hergün kusmaca 11 olunca biraz rahatladım ama koku hassasiyeti daha bitmedi 12 de tamamen biter diyorlar bakalım