peroksizom SsSenosss sabahları mı oluyor sadece İlk günden başladıysa acaba psikolı Olma ihtimalı olabilir mi Bende çünkü psikolojik olarak geçmişte çok mide rahatsızlığı yaşadım sürekli ultrasonlar mide filmleri felan çektirdim
peroksizom Seyda-06 çok geçmiş olsun bulantı bilekliği diye bi şey gördüm trendyolda o işe yarıyo mu acaba
Seyda-06 peroksizom hiç görmedimde denemedimde ama yorumlara bakmak lazım sadece bilekten masaj varmış o noktaları göstermişti pek ben sürekli yapamam onuda işedi yaramıyor sanki pek
Krystal peroksizom Ben 37 haftalık oldum neredeyse hiç bulantım olmadı.☺️annem hep diyordu bana çektiysen doğurana kadar bulanmaz diye,öyle de oldu.☺️
peroksizom Seyda-06 evet o bileklikte ona yarıyor gibi bi şey demişlerdi bi bakmak lazım çok teşekkür ederim 💖💖💖💖
ucuncugeliyo peroksizom 6. Hafta da basladi oyle bi basladi ki mahfetti beni . Bide iki evladim var onlarda kucuk onlara bile bakamiyorum evin halini siz dusunun
Seyda-06 peroksizom rica ederim ne geliyorsa elinden denemelisin hayat geçmiyor midem delindi nerdeyse benim bi ara 😞
Yazmelegi_ peroksizom ilk bebegimde 4 te başladı 12 ye kadar yoğun doğuma kadar hafif sürdü. Bu gebelikte 6 da başladı 9 haftalık olcam hâla yoğun şekilde devam
peroksizom Yazmelegi_ inşallah en yakın zamanda hafifler 💖 hayırlı olsu ninşallah kolaylıkla 2. bebeğinizi de kucağınıza alırsınız 🥹💖
peroksizom AslanEge Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin hayırlı olsun Ömrü de bahtıda güzel olsun inşallah bulantılarınız içinde maşallah
Duygu027 peroksizom benim bulantılarım 7. aya kadar devam etti. Ama arada bazen kusmalarım oluyor. 39+5