peroksizom Merhaba arkadaşlar, gebelikte mide bulantılarınız ilk ne zaman başladı ve çok yoğunlaştı, hiç bulantı yaşamayan olmuş muydu, deneyimlerinizi merak ediyorum, çok teşekkür ederim
DuruDefne_mommy peroksizom 8 haftalikken çok yoğun şekilde başladı benim 15 haftada son buldu.Suan 22 haftalık olduk çok şükür rahatladık
Daisyy000 peroksizom İlk oğlumda hiç bulantı yaşamadan doğuma kadar gittim. Şimdi yine oğlum olacak 19 haftalık hamileyim yine hiç bulantım olmadı
Nuriay peroksizom 7 hafta gibi başladı 9 haftadayım yarın 10 haftam doluyor artdı ama ara bie bi iki gün sanki yok oluyo sonra geli geliyor öyle olunca korkmayın bende biraz rahatsız oldum ama geri geliyor
peroksizom Arkadaşlar fikirleriniz bu süreci yeni deneyimleyen bizler için çok önemli ❤️❤️❤️ şimdiden çok teşekkür ederizzzzzz
peroksizom DuruDefne_mommy ayyyy çok sevindim geçmesine hayırlı olsun inşallah sağlıkla kucağınıza alırsınız ben 5. Haftama girdim bugün merak ettim ❤️❤️
Yademm peroksizom doktorum bana kalp atışı başladığı zaman olur bulantın dedi dedigi gibide oldu 6. Haftada oldu 8. Haftaya gidiyoruz devam ediyo bakalım
oyku297 peroksizom bende bugün 5. Haftama girdim. Siz en son kan tahlili verecektiniz pozitif olmasına çok sevindim 🫂
peroksizom Yademm aaa bunu bilmiyordum inşallah rabbim sağlıklı bir şekilde mide bulantılarını azaltır , bebişlerimiz sağlıklı bir şekilde büyüsünler de💚
peroksizom Yademm oyku297 evettt çok şükür verdiğimde beta 1441 çıktı, sonrasında doktora gittiniz mi sizi de merak ediyordum süreciniz nasıl oldu diye
oyku297 peroksizom evet ben hemen gitmiştim betada artış olmuş çok şükür. 2 hafta sonra tekrar gideceğim yani 7. Haftada gelmemi söyledi bana
oyku297 peroksizom bu hafta kasıklarımda ve karnımda sık sık ağrılar kasılmalar hissettim ama 2 gündür sıfır yani. Sanki hiçbir şey yok olmamış gibi 😅 ve iştahım gaaayet açık maalesef ajsjjd
peroksizom oyku297 hayırlı olsun bende gittim keseyi görünce kan testi vermene gerek yok tekrar dedi, haftaya pazartesi 11 ağustosta gideceğim bende 6+2 de, bakalım umarım sağlıklı güzel haberler alırız 😍
Senaenes Haftada başladı 12. Haftada pik yaptı sabah akşam ilaç kullanıyorum şuan 23 haftalığım ilacı içmezsem hala kusuyorum maalesef mide yanmaları ve ekşimeler başladı şimdi de
peroksizom Senaenes çevremde birkaç tanıdığımda böyleydi 2. Trimesterşn sonlarına doğru geçmişti bakalım inşallah sizinki en yalın zamanda geçer rabbim şifalar versin inşallah
Nuriay peroksizom 7 hafta gibi başladı 9 haftadayım yarın 10 haftam doluyor artdı ama ara bie bi iki gün sanki yok oluyo sonra geli geliyor öyle olunca korkmayın bende biraz rahatsız oldum ama geri geliyor