Zynpky 1991c inşallah sağsalim güzeller güzeli bir kızın olur tabi sağlıklı olsunda. Bende erkek hissediyorum erkek çıktı bakalım kısmet
[silindi] Sevgitanesi ben daha 4 haftalığım :) iştahım arttı biraz bu süreçte ve iki gündür de mide ağrısı ve göğüs agrısı oluyor normal mi bilmiyorum kızlar uyku da yapıyor arada
Sevgitanesi [silindi] hayırlı olsun ağrıların normal iştahının artmasıda normal benim bazen midem kazınıyor resmen folik asit te acıkma hissi yapıyor
Mervezngn melegiminannesi yok yok ben tam tersi zor uyur oldum uykuyu çok severim normalde tam zıttı oldu ne zaman biter bu cile😄
melegiminannesi Mervezngn 9 ayın sonunda bitecek ama ben çile olarak görmüyorum zevk olarak görüyorum sonucta minnağım büyüdüğü icin yasıyorum bunları 😀
Minikkalpler Mr1517 çok güzel duygu bir de ben de lekelenmeden dolayı düşük riski vardı endişeliydim çok şükür atlattık epeyce Allahım hepimizin bebeklerini sağlıkla kucağımıza aldığımız günü de nasip etsin inşallah
Mr1517 Mervezngn ah uyku sorunu bendede var sabahları erken kalkıyorum öğlenden geceye kadar uyuyorum gece kalkıyorum 😢
sariselin 7+5 olduk bugün, bulantı,yorgunluk,günboyu uyuma isteği, kabızlık ve çok az kasık batması var❣️🤰👶🏼 Bir de çok acayip rüyalar görüyorum hayra çıksın inşallah . Çin ve rus takvimine göre de erkek. Rüyamda da hep erkek görüyorum
[silindi] Sevgitanesi amin inşallah hepimiz için hayırlısı olsun kesinlikle folik asitin büyük etkisi var