Essenn melegiminannesi inşallah nasip olursa😍🙏🏼 Rabbim normal doğurmayı nasip etsin yani ben öyle istiyorum 🙏🏼
Pirinctanesi Mr1517 hangi balık yağını kullanıyorsun balığın karaciğerinden üretilenler bebeğe zararlı. Dikkat etmek lazım
Essenn melegiminannesi o an geldi mi çıkacak o hiç tırsma bence tabi ki hiç kolay bi süreç değil ama en güzel an normal doğum. Hakkımızda hangisi hayırlıysa o olsun ya🙏🏼😁
melegiminannesi Essenn valla öylr arkadasım var bitane son doğumuna kadar normal dedi doktor ama sancısı gelmeyince sezeryan oldu yapacak bisey yok gelsinlerde hele bi 😀❤
[silindi] Sevgitanesi amin inşallah hepimiz için hayırlısı olsun kesinlikle folik asitin büyük etkisi var
fatos41 1991c öyle mii 😌 bende hakkaride yasıyorum eşimin mesleğinden ötürü bende dogumu izmitte yapmayı düşünüyorum Allah nasip ederse 😌 sizinde hayırlı olsun rabbim saglıcakla kucagınıza almayı nasip etsin ...
bsrsl_2016 Sevgitanesi bnmde iki gündür bi anda ağrı giriyor alt karın bölgeme sanki adet olcam 2 3 dkka sonra geçiyor
1991c bsrsl_2016 benimde düne kadar oluyordu ağrım o da geçti şu an hiç belirtim yok hamile değil gibiyim 😕
fatos41 1991c benimde bgne kdr hiçbşyim yoktu sadece geceleri hafif karnım agrıyordu bgn sabah 6da uyandım 9'a kadar hafif hafif mide bulantıları snradan geçti Allah'tan.gün içerisindede basımı koyarsam hemen uykuya dalıyorum.sanırım yavas yavas baslıyor.
1991c fatos41 belirti olmayınca biraz stres oldum uzun zmn sonra ilk gebeliğim keseyide henüz görmedik yarın görücez inşallah tam 6. Haftam da siz gördünüz mü keseyi