Sevgitanesi melegiminannesi dr ağrılar olucak dedikten sonra rahatım Rabbimin dediği olur hayırlısını verein rabbim. Rabbim hepimizi hayırlı saatte kavuştursun bebişinize 😉
melegiminannesi Sevgitanesi aminnnn canım inşallah şu günlr gecmek bilmiyor bir gecse kavusucaz hepimiz 😀
Mr1517 Minikkalpler allahım bu duyguyu yaşamama hayırlısıyla sayılı günüm kaldı ❤️😭 çok ağlayacağım kesin 😢🤰🏻
Minikkalpler Mr1517 çok güzel duygu bir de ben de lekelenmeden dolayı düşük riski vardı endişeliydim çok şükür atlattık epeyce Allahım hepimizin bebeklerini sağlıkla kucağımıza aldığımız günü de nasip etsin inşallah
1991c Zynpky bende 5+5 im aynı ağrılar bende de var göğüs ağrım dışında başka belirtim yok siz de nasıl? 😁
Zynpky Vsco 1991c benimde kasık agrım oluyor oturup kalkınca sırt ağrım oluyor. Benim gögüslerim ilk zamanlar cok ağrıyordu şuanda şükür bişey yok ultrasyonda görülmedi alttan baktı doktor cuma günü gidip kalp atışını dinliycez inşallah ❤
Mervezngn Bugün tam 7 haftalık olduk sizin gibi kasıklarımda agrılar oluyor adet sancısına benzer kalp atışını duyduk cok şükür bide uyku sorunum var çok sık wc gidiyorum
melegiminannesi Mervezngn uyku sorunu 8. Haftada azda olsa azalıyor haberin olsun bende 6 ve 7. Haftalarda kafamı yastıktan kaldıramıyordum gün boyu uyuyordum😀
Mr1517 Mervezngn ah uyku sorunu bendede var sabahları erken kalkıyorum öğlenden geceye kadar uyuyorum gece kalkıyorum 😢
Mervezngn melegiminannesi yok yok ben tam tersi zor uyur oldum uykuyu çok severim normalde tam zıttı oldu ne zaman biter bu cile😄
Essenn melegiminannesi inşallah nasip olursa😍🙏🏼 Rabbim normal doğurmayı nasip etsin yani ben öyle istiyorum 🙏🏼
Sumide Ben de 6+1 im ve aşırı wc sorunu var şimdilik. 7 +0 da gidicem kalp atışını duymaya insalalh duyarız heyecanlı bir durum gerçekten 🤭😚
bridetobe 7+3 sevgiler ❤️❤️ Karnım agrıyo arada. Yemek konusu iskence resmen 🤦🏼♀️ Yemek yiyemiyprum yemek de istemiyorum