mrserdogan12_ portakalken şu uygulamaya kocaman bi başlık açmak istiyorum days doctor yalancı pozitif çıkarıyoor ve art med bende 5 tane yaptım 5ide kıpkırmızıydı kan verdiğimde negatifti 🥲inşallah keşke olsa ama bu test böyle maalesef
portakalken babymom2026 bilemiyorum işte kafam karıştı İshal aşırı göğüs hassasiyeti ve 3 gün gecikme var
mrserdogan12_ portakalken predictor markasından yapın birde yada awox bunlar kesin doğru sonuç verir kuruma çizgisi bile yapmaz
babymom2026 mrserdogan12_ innovita da iyi bence onu da baya iyi diyorlar şerit seklinde oluyor 😊 ben bugün yaptim silik inşallah mucizem benimledir
Seyda-06 portakalken ben bundanda silik haliyle bat öncesi öğrenmiştim regli günü bu şekildeydi 3.günü kanda çıktı bütan testlerim pozitifti en adisi bile bence var canım regli günümde de çok net kırmızı değildi böyle silikti
mrserdogan12_ portakalken kaset test alsaydınız keşke onlar daha güvenilir net birde tüm eczanelerde o marka var satıp bitirmek mi istiyolar nedir 50 lira bide 😯
mrserdogan12_ babymom2026 görmüşüm sizin yorumunuzu inşallah vardır kan verin sabırsızlıkla bekliyorum 😅takip ediyordum postu
babymom2026 mrserdogan12_ yaa çok teşekkür ederim takip etmeniz çok sevindirdi beni 🫠 inşallah vardır mucizem 😍
ozbekkk Canım seni üzmek asla istemem ben 2 tane days doktor yaptım bugün kan verdim sabah negatif test pozitif kan negatifti
portakalken ozbekkk üzülmem herşey bizim için Herşeyin bir zamanı var demekki bakalım bekleyip göreceğiz Bundan önce dış gebelik yaşadım sadece geç kalmak istemiyorum Herhangi bir durum varsa erken tedavi edilebilir mi acaba diye