Senacanblt_ Ezgi3545 17 haftalığım o kadar iştahlı olmama rağmen bide 2 saatte bir acıkıp yemek yememe rağmen sadece 1 kilo almışım maşallah diyeyim😂🤭
cakirbebek Ezgi3545 evet ayda bir kontroller oluyor ya ağustosun sonuna şeker yüklemesine çağırdı benide
seda_ay Ezgi3545 ekmek yemiyorum hiç bide akşam yediden sonra bişey yemiyorum canımın istediği seyleride az yiyorum hevesim gidicek şekilde
Begonvil15 Ezgi3545 her zaman düzenli tempolu yürüyüş yapmıyorum canım ama evin içinde olsun dışarıya gezip çıkıp dolaşmak olsun hareketsiz kalmamaya çalışıyorum, bazı günler evde pilates yapıyorum, ve bunlara rağmen kabızlık yaşıyorum 2 3 gün lavobaya cikmadigim oluyor 😕
Ezgi3545 2030ilra- 4 kiloyu geri almışsınız sonuçta o da bebişin gelişiminedir öyle düşünün hep eksilmemişki moral bozmayın kesinlikle
2030ilra- Ezgi3545 yok bozmuyorum önemli olan haftasına göre uyumlu olması kilo alınır verilir zaten bence insanın elinde olan birşey değil ki
Begonvil15 Ezgi3545 magnezyum kullanmıyorum yazmadı da dr kendimi yorunca ağrılarım oluyor o da normal herhalde kullanmam gerekir mi acaba bu haftadan sonra
Eyllullu Ezgi3545 ben 26 haftalik 7 kilo aldım, ama sanki bana da çok hızlandı gibi geliyor, istahim cok açıldı benim de, daha bebek 1 kilo filan oldu sanırım en son 700 gramdı. Daha bebek de kilo alacak bilmiyorum yani doğuma yuvarlanarak gitmem insallah🫢
Ezgi3545 Begonvil15 ağrı falan olunca doktor yazıyor ama ben de kalsiyum başlamadım mesela siz başladınız mı? Kalsiyum magnezyumun bir oldugu bi ilaç varmış
seymaaa393_ Ezgi3545 hamile kalmadan mnce 5 kilo vermiştim şuan 19 haftalık hamileyim ve bugün tartıldım 4 kilo 800 gram almışım
Efendininannesi Ezgi3545 27 haftalık olduk 10 kilo aldım bugün kontrole gittik doktor sanki biraz fazla hızlı ama obez olmadığın için sorun değil dedi ilk hamileliğimdede 23 kilo aldım toplam boğazımı asla tutamıyorum hergün parklarda toplanıp pasta hamur işi yiyorum doyduğumu bilmiyorum ve çok mutluyum 😅
Ezgi3545 Efendininannesi önemli olan da mutlu olmak enerjik olmak ya her gün resmen can sıkıyorum kiloyla ilerisini ve sonrasını göremiyorum çünkü 🙂↔️ kendimi ağır hissettikçe her şey daha da zorlaşıyor bi de oturmak bile ağrı veriyor
Ezgi3545 Efendininannesi 23 kiloyu verdiniz mi sonra nasıl oluyor doğum sonrası?? Ya o süreç de herkeste farklı geçiyormuş ama sizde nasıl oldu??