Dilaraatlass Trakya üniversitesi yıllar önce genetik testi için ben ve eşimden de ücret almıştı(2021 senesi olması lazım),o hastane sadece emeklilerden muayene ve test ücreti almıyor sanki
Fuunndaaa happymomdayss benimde kromozom testleri ve pıhtılaşma testleri yapıldı, ölü doğum yaptım özel hastanede doktor yönlendirdirdi yaptırdım devlet hastanelerinde yapıyor genetik bölümü var ise isterseniz birde oraya gidin
Hhh03 happymomdayss yani prosedür değiştimi bilmiyorum ama bi arştır derim ben istanbulda ücretsiz yaptırmıştım
Innerglow happymomdayss dün ben test verdim genetikten kromozom tüm testleri yaptım 12 tüp kan verdim ücret ödemedim sigortayla ilgili problem yaşamış olabilir misiniz istemeleri imkansız mutlaka sorun
mrp2023 happymomdayss şehir hastanesinde ücretsiz yaptırdık biz sigortanız falan mı yok başka bi test mi yoksa
mrp2023 happymomdayss kromozom ve pıhtılaşma bakıldı bize kromozomda sorun çıkmamasına rağmen 3 embriyomdan 1 i trizomi 18 hasta geldi bence tıbbi genetik testi temiz gelse bile %100 güvenilirliği yok
damlagunes Innerglow Innerglow anladım sonra oldu mu sizin peki çocuk benim de ilki kürtaj oldum Gelişimi durdu daha yeni
Innerglow damlagunes benim bi tane oğlum var ikinci bebeğim düştü bidaha düşük yaşamamak için doktor doktor dolanıyorum