Tuttii Bence pazartesi günü genetik test yaptıracağım. Geniş panelli genetik test denildi. 15 bin tl özel hastanede Ama eşime bir test yapmayacaklar , kafam karıştı Kiminin eşinden de kan falan alıyor alınıyormuş ben anlamadım ya
ruhefza1207 Tuttii genetik testte kromozom testi ve trombofili paneli testi yapılıyor genelde ,eşinizden ve sizden kromozom ,sadece sizden trombofili paneli testi için kan alınıyor
visnelicheescake ozlembasakz Hayır canım fetal DNA gebelibte yapılıyor diye biliyorum ben tıbbi genetik bölümünden genetik testi verdim kürtaj ve düşük yaşadığım için
masal1612 visnelicheescake bende şehir Hastanesi’de yaptırdım genetik test sonucu nasıl alıyoruz acaba ? Tekrarlayan gebelik bölümüne yönlendirdiler radevu cok gec verıyolar alamıyorum
Zeliha_plt38 masal1612 sistemde telefon numaranız kayıtlıysa mesaj gelir ona göre hangi doktor istediyse testi oraya gidersiniz e nabıza da düşüyo sonuçların çıkıp çıkmadığı ama içeriğini göremiyorsunuz malesef
Innerglow Fatos47- çok şaşırtıcı o şekilde uygun görmüş olabilirler ben hematolojiye gidip ordan yönlendirme aldığı için 12 tüp almış olabilirler
Fatos47- Innerglow 32.hartmda sonlndrma işlemim var bebegmde kromozom kopukluğu olştu blki Sdce genetgmze bkldı kromzmlara eşimden bi tüp benden 2 tüp kan istdlr
Fatos47- mrp2023 tüp bebklemi hamile kaldnz öyle mi bakıldı kusura bkmyn öyle soruyorm ama Bnde aynı şeyleri yaşdm 32. Haftamda bi sonlndrma işlemim oldu oğlum tekrar kardeş istyor bizde genetik yaptırdık bebektende kan alındı kromozom kopukluğu olştgunu söyldlr bebekte genetik verdik temiz ama yinede korkyorm doktorda sağlıklı bi oğlnz var gentk olduğunu sanmyorm demşti yinde
xxxyz happymomdayss cnm gecmıs olsun oncellikle kusura bakmazsan bişe sorabilirmiyim neden böyle bir tahlil yaptınız acaba ? Herkesin yapması gereken bir tahlilmi
Innerglow Fatos47- yeterli olan merak etmeyin ben kan bilimine kendi isteğimle gittim 14 haftalık düşüğüm olduğu için bide aile de çok düşük yapan var ondan dolayı