asel_asl ErsBegAs bu gece doğurursun sen hazırlığını yap ☺️ doğum başlamak üzere benim de öyle olmuştu o gece doğurdum .. sağlıcakla inşallah kolay bir doğum olur
Baklavaseverim Yeeso Siz de bence bi gidin sancıyla birlikte ateş de basar benim ishal ağrım kasıkta oluyor hastane de yatışta olmasaydım ishal ağrısı sanar gitmezdim ama meğerse açılmam varmış o dönem
ErsBegAs Parinas İki kere girdim duşa bu gün ama yok geçmedi 🥹 şu an top üstündeyim adaçayı yapıyır annem aşağıda baskım çok
LadyX ErsBegAs keşke seninle beraber hareket etseydim umarım senin de bir anda pozitif bir vajinal doğum hikayen olur 🥲
tubanurge ErsBegAs merhaba dün yengemde çok sancılanmış ben hemşireyim hastanede doktoruna söyledim hemen gelsin dedi 37 haftalık olduğu için. Haftanız büyükse mutlaka doktora gidin
Denizj ErsBegAs ayy cidden geliyo oğluş😍😍 heyecan stres nasıl? Ben de heyecanlandım kız. Bişeye ihtiyacın olursa haber ver🥹
Dadas ErsBegAs sanırım süt gelmesi de doğumun başlamasını gösteriyor tecrübeli anneler daha iyi bilir tabi🤍