yakup965_ zehraninannesii öğrendiniz mi cinsiyeti benimde Ocak 5 ile 10 arası doğum cinsiyetimizi dün öğrendik erkek
zehraninannesii yakup965_ kaç haftaliksin cnm? Yok ya eşimle gittik dun bu sıcakta özele dedi ki oturmuş arkasını dönmüş kollarını bacaklarını dahi göstermedi tosbik sinir oldum üzüldüm a
Zamazingo busrozen ben 15. Haftadayım sizce geç mi kaldım/ başka bir ile taşınma vs derken geç kalmış gibi hissediyorum
zehraninannesii kucukgokyuzu en iyi Rabbimiz bilir cnm ama bazıları diyor ki 2026 at yılı mı ne :))) yani erkek senesi diyorlar batıl inanç bence
zehraninannesii yakup965_ benim 14+5 cnm erkek istiyorum bende inşallah hayırlı sağlıklı sabikun muttaki bir oğlum olur hepimizin inşallah
kucukgokyuzu zehraninannesii aynen tabiki illa öyle olacak diye bişey yok ama böyle bir söylenti oluyo ya merak ettim:)
Zamazingo zehraninannesii bana 13+6 da erkek dediler bende kız istiyorum diye ağladım, hala da kız hissediyorum 🥲
zehraninannesii Zamazingo hadi ya Rabbım gönlümüze göre wersin bende oğlan istiyorum dua et bana da cnm
Suleglpk_22 zehraninannesii Benim de Ocak bende daha yeni gittim doktora bir sonraki gittiğim de öğrenirim cinsiyetle ilgili bir şey söylememişti
Suleglpk_22 Zamazingo 12 haftalıkken gitmiştim de 6 gün geriden geliyo oyuzden bikac hafta sonra tekrar gitcem 2 li tarama testi bile yapmadı bu hafta tekrar gitcem test için o zaman adet tarihine göre 14 haftalık oluyo
benceyn miracsmom_ ne güzel maşallah bizde henüz tık yok ama bugün doktorumda erken dedi bekleyip göreceğiz 🌸
zehraninannesii kucukgokyuzu biz kadınlar bildiğimiz şeyleri bile merak ederiz kendimden bilirim:))))