simsiyuce Benimde 27 Ocak gibi eğer erken ya da geç gelme durumu olmazsa 🫣💞 14+2 cinsiyetimiz hala belli değil.
simsiyuce zehraninannesii geçen hafta gittiğimde göremediğini birşey söylemek için erken olduğunu söyledi bir ay sonraya randevu verdi o sürede de tatile gidecekmiş 😅 beklicem artık
Ozlemkaan zehraninannesii amin ama benim sezeryan olacağı için bakalım doktor ne zaman uygun görürse heralde
zehraninannesii simsiyuce beklemek zorunda değilsin. Ben böyle rahat keyfine gire davranan doktora gelemiyorum direkt değiş cnm
isimsiz12 3melekannesiyim ekşi istiyorum yüzümde lekeler var karnım yukarda gibi hissim de kız bilmiyorum 🥹🥹💖
Denizqqqq Benimki de ocak ayında doğacak Allah nasip ederse dün cinsiyetini öğrendik özel hastanede kızmış🩷 devlet ve şehir hastanesi söylemedi maalesef
zehraninannesii Denizqqqq devlet cihazları çok eski olduğu için yanılma çok oluyor cnm kazasız belasız gelsin guzel kızımız
Papatyamom44 zehraninannesii 16+2 Cinsiyetimiz Kesinleşti Erkekmiş Doğum tarihide doktorumuz 5-6 ocak gibi olur eğer erkenci davranmazsa dedi
Iremsel_ zehraninannesii chat gbt ye göre 22 Ocak ile 18 Ocak arası bakalım görücez benim myomum var ve plesentam rahim ağzı yerleşimli takip ediliyor sezeryan olabilirim o yüzden tahmini bi şey demiyor doktor 🥲