zehraninannesii kucukgokyuzu biz kadınlar bildiğimiz şeyleri bile merak ederiz kendimden bilirim:))))
zehraninannesii Zamazingo hadi ya Rabbım gönlümüze göre wersin bende oğlan istiyorum dua et bana da cnm
benceyn miracsmom_ ne güzel maşallah bizde henüz tık yok ama bugün doktorumda erken dedi bekleyip göreceğiz 🌸
miracsmom_ benceyn olabilir belkide biz erkek olduğu için bu kadar çabuk hissettik gerçi birazda bizimki çok haraketli ultrasonda bile kaşla göz arasında dönüp durdu😂😂 baksana 😂😂
Ahsen21 zehraninannesii bende Ocak ayında kavusucam insallah bebişime tahminen ocağin başı olması lazım cinsiyeti belli muhtemelen ama hala öğrenemedik☺️
miracsmom_ zehraninannesii belki doğunca sakin olur o açıdan bak ben korkuyorum mesela bu hareketlilik ne şimdiden diye😂😂
Nur482482 zehraninannesii doktor değil yanılan, önerdiğiniz sayfa ebrar abla bana erkek dedi ama bebeğimin kız olduğunu öğrendim
zehraninannesii Nur482482 hadi ya normalde bilirdi tahminleri çıkardı. Instada bir paylaşım yapmıştı o sen miydin acaba cnm yazmıştı bende yanılabilioyrum
zehraninannesii miracsmom_ seni korkutmaym ama anne karnında çok hareketli bebek doğunca çok yaramaz olurmuş 😃
zehraninannesii miracsmom_ gerçekten mi vbana da erkek dedi daha öğrenemedim cinsiyeti inseallah tutturmustur