arsesraa Aysima51 dilimte olsa hafif çıktıysa umut var bence canım ya hadi bakalım güzel haberlerini alalım inşallah ❤️
[silindi] Aysima51 ben de bugün yaptım bat 10 erken gebelik ilk anda belli belirsiz cıktı ama sonra çok soluklaştı fotoda çıkmıyor. Ama gölge gibi. 2 gün sonra galiba yeniden yapacağım yada gecikmesini bekleyeceğim bekleyebilirsem 😂
arsesraa Aysima51 yani ben çok aradayım ya yumurtlama zamanımdan sonra göğüs hassasiyetim falan vardı ama şimdi onlar gitti sadece böyle bel ağrım var gibi :( yani belirti yok gibi hiç o yüzden umutlarım gidiyor sanki
Mucize157 Arkadaşlar kendinizi dinlemeyin ben geçen ay hep kendimi dinledim sürekli belirti yaşadım sonuç regli oldum bu ay hiç kendimi dinlemedim stres yapmadım belirti de yaşamadım bat 10 bekliyorum son güne kadar yapmicam
Aysima51 arsesraa belirti her kişide olmaz hatta bazı belirtiler psikolojik oluyor sen içini ferah tut
Bsmeeee arsesraa Benımde belirtilerim dünden beri yok ve umudumu kaybettim sanki olmadı negatife hazırlıyorum
arsesraa Aysima51 inşallah canım bakalım artık olmazsa öbür ay deneriz tekrar biz ilk defa bu ay denemiştik 1 yıldır evliyiz korunuyorduk
arsesraa Mavimsimavi baktım canım oraya da yazdım buraya da yazayım, bence var sadece adet günün birkaç gün geçsin o zaman yaptığında daha belirgin olur ama bence var yani 😍😍 bu ay umutsuzum diyordun ama nasip inşallah güzel haberlerini alırııızzz
arsesraa  Kızlar ben kendime hakim olamadım daha reglime 9-10 gün var ama test yapmak istedim.yurtdışındayım burada kâğıt tipi testler satılıyor bu şekilde. Bu negatif değil mi ? Çünkü etiketin altındaki kısım kalın çizgi çıktı daha yakınında yanında olması gerekiyordu diye biliyorum
anaolacak arsesraa reglinize çok varmış daha. Bir iki gün kala bile negatif olup regl geçince pozitife dönen gerçek hikayeler duydum. Erken gebelik testi bulabilirseniz regleok yakın günlerde yapın
Mariam1 arsesraa canm eğer o çizgi hemen çıktı olabilir çünkü benim ilk gebelikte çok uzakta çıkmıştı
arsesraa Mariam1 evet canım hemen çıktı ama o etiket izi de olabilir o yüzden bilemedim pozitif olunca sanki daha yakından çıkıyor gibi reglime daha 10 gün gösteriyor uygulama o zamana yakın tekrar deneyeceğim ama çok sivilcelenme olmaya başladı
Mariam1 arsesraa canm başka test da yap emin olmak için ama kayıdı kaldrma boyia kalmış olabilir su tut bı ona boyia kaldıysa gecer çok denedim ama değdiğim gibi benim teste 2 çizgi çok uzklara çıkmıştı anladığımız için anneme göstermiştim