Bsmeeee arsesraa Benımde belirtilerim dünden beri yok ve umudumu kaybettim sanki olmadı negatife hazırlıyorum
[silindi] Aysima51 ben de bugün yaptım bat 10 erken gebelik ilk anda belli belirsiz cıktı ama sonra çok soluklaştı fotoda çıkmıyor. Ama gölge gibi. 2 gün sonra galiba yeniden yapacağım yada gecikmesini bekleyeceğim bekleyebilirsem 😂
Aysima51 arsesraa o gün Regl sancım vardı ya durdu sonra o korkuyla test yaptım çok silik çıktı ama güvenilir değil ben çarşamba sağlam bi test yapcam ya
Bsmeeee Bugün cam siliyorum,dolap cekiyorum sonrada cocugun arkasin önün kosturuyorum derken.karnimda ve belime dogru hafif agrilar basladi🥺
arsesraa Bsmeeee valla canım ben erkenden yaptım negatifi gördüm moralim bozuldu biliyorum beklemek gerçekten inanılmaz zor yani evde test olsa her gün yaparım ama yapmamak çok daha iyi ben de bugün negatifi gördüm daha 10 gün var adetime o yüzden biraz bekleyeceğim artık
Bsmeeee arsesraa baya sabırsızsım hele bugün belirtilerim tekrarlarıyıp ve daha fazla olunca. Bilemedim regl 6 gün var😩
mrvrm Feyyzaa silik çizgi gördüm ben ama kurumuş gibi test. Kuruma çizgisi olma ihtimali yüksek gibi. İnşallah vardır da gönlünce olur her şey ❤️
arsesraa Feyyzaa sanki silik olarak ben de gördüm canım ya birkaç gün sonra tekrarla bence adetine kaç gün var?
Feyyzaa mrvrm dünde yaptım bu marka çok çok aşırı silikti kuruma oda aynı böyle olmaz mıydı bugünki daha belli gibi geldi bana
arsesraa Aysima51 çarşamba günü olunca adetine kaç gün kalmış oluyor canım? Valla adetten 10 gün önce öğrenen de var ama en iyisi sanırım adet gününü beklemek diğer türlü insanın morali çok bozuluyor
Aysima51 arsesraa ya bende Pcos var bu ay yumurtlama doktorla takip ettik net günü 28 i gördüm Suan 7 dpo sayılıyor 10 dpo da silik çizgi görme ihtimali var ama tabi etken en net 14 dpo ama o zamana kadar bekleyemem herhalde 😀
arsesraa Feyyzaa Feyyzaa ama senin silikte olsa var gibi canım ya birkaç güne bence daha da belirgin olacak
mrvrm Feyyzaa inşallah vardır gerçekten 😍 yumurtlama ne zaman oldu. Kaç gün geçti üstünden. Regl tarihinden ziyade bu önemli bence. En az 10 gün geçtiyse tamamdır