Aysima51 arsesraa parol içtim geçti ama şükür Regl olmadım daha yumurtlama sonrası 6. Günüm benim çok erken regle ama korkuyor insan ya inş bu ay çift çizgi görürüz
arsesraa Aysima51 evet canım bizim senle hemen hemen aynı döngülerimiz bu ay 🥹 Heyecanlj ve stresli bi bekleyiş
seymaatteess Herkesin ilk hamileliği mi benim olursa ikinci olacak. İlkinde çok aşırı bir göğüs hassasiyeti vardı test yapmama bile gerek yok demiştim. 3 aydır değerlendiriyoruz ama bu ay da bir belirti yok ikinci olunca mı diyorum ama bilmiyorum
arsesraa seymaatteess benim ilk olacak yumurtlama zamanımda göğüs hassasiyetim vardı ama şu an çok yok reglimr daha on gün var
arsesraa Aysima51 ay inşallah güzel haberler alırız pazartesi bi test yapmayı düşünüyorum ama napsam bilemedim
Mariam1 Aysima51 fotoğraf var mı bende test gelince yapmayı düşünüyorum 3 ncü gün bugün gelmese 3 gün daha geçer derken çatlamadan 7 gün Sabah yaparım varsa çıkar çıkmaz diyolara ama ilaç içmem lazım
Mariam1 Aysima51 daha çatlama dan 3 gün geçti ayirca testim yok canm PTT de yarın yada yarından sonra gelir
Mariam1 Aysima51 bende oyile yapmayi düşünüyorum 7 8 gibi ilk test varsa çıkar çünkü o zaman regle az kalıyor nasıl olsa çatlamadan 14 16 gün sonra regl oliyiorum