Bsmeeee Modum çok düşük, sinirleniyorum,halsizlik var ve ara ara başım ağriyor.sabah midem bulanıyor hafif ama gün içindede oluyor bazen. Bat 10
arsesraa Bsmeeee inşallah gebelik oluşuyordur canım benim de modum sürekli düşük ama psikolojik midir diye de düşünüyorum hep sabahları hafif bi bulantı oluyor ama normalde bulantılar kalp atışı duyunca başlarmış o zaman bu hissettiğim ne diyorum 🤭
Bsmeeee arsesraa bulantı hormon değişikliklerinden dolayı erkende başlayabiliyor. Bazı insanlar adet öncesi düzenli böyle bulantısı olurmuş. Ama ben hiç birini yaşamıyorum adet önce sadece 1 gün önce hafif ağrı. Adetimede 1 haftadan biraz fazla var. Kendimi negatif hazırlamaya çalışıyorum ama ister istemez acaba mı demiyorum değil
arsesraa nuseyildi benim de bugün bi akıntı gelmişti sabah ama şeffaftı ben de onu anlayamadım, kahverengi leke genelde yerleşme diyorlar canım seninki yerleşmedir belkiiii 😍
arsesraa Bsmeeee benim de bir sonraki adetimi 12-13ü gibi gösteriyor seninle hemen hemen aynı zamanlar muhtemelen
demom Bat 10 Yumurtlama 24 temmuzdu Sürekli açlık hissi mide kazıntısı ara ara regl öncesi kaşık ağrısı var sabahlarını da azzzz mide bulantısı hepsi için çok erken biliyorum pazazrtwsii erken gebelik yapmak istiyorum ama. Erken mi acaba
arsesraa demom canım ben de erken yapıp negatif görmekten çekiniyorum ama sabretmesi de çok zor, biraz akıntı oldu bugün bende değişik olarak
[silindi] arsesraa kaset test yaptim ama negatif geldi 😂 zaten esik degeri 25 falanmis su an oyle olmasi imkansiz. O yuzden cok uzulmedim. Ayin 5ini bekliyorum 5inde falan test yapacagim 🥲
[silindi] arsesraa yumurtlama gunum gecti. Bat 11 agustos ama bakalim ne olacak. Biraz gergin hissediyorum. Karnimda siskinlik var. Surekli kendimi dinleme hai var gercekten cok merak ediyorum umarim herkes istedigine hayirla kavusur
arsesraa [silindi] yaa canım evet hiç üzülme daha zamanımız var ben de negatif göreceğimi biliyorum şimdiden yaparsam ama işte içim durmuyor biraz daha sabredeyim 😄
fyg2408 Bat 13 koku hassasiyeti bulantı baş ağrısı bel kasık ağrısı göğüste hassasiyet var. Bu ay umutluyum inşallah pozitifi görürüz hepimiz
arsesraa fyg2408 döngümüz aynı sizinle sanırım inşallah olmuştur test yapınca yine buraya yazarııız 😍
arsesraa Aysima51 Aysima51 benim de canım aynı öyle ya böyle ayaklarıma vuran ağrı var bazı günler tamam kesin yok diyorum bazı günler de çoğunlukla var gibi hiç bilmiyorum
Aysima51 arsesraa parol içtim geçti ama şükür Regl olmadım daha yumurtlama sonrası 6. Günüm benim çok erken regle ama korkuyor insan ya inş bu ay çift çizgi görürüz