arsesraa eyos77 yok canım ben hiç anlamam böyle şeylerden valla ama gaz falan olmuştur belki şimdiden karın şişmez çünkü gaz şişirmiştir
Selin6 Yarın beklenen regl günüm. Dün evde yaptığım test negatifti. Yeni testler gelmedi yapamadım bir daha. Ovulasyon testleri vardı evde ondan yaptım o da baya silik çıktı. Hamilelikte ovulasyonun koyu çıktığını okumuştum. Umutlarım çok azaldı:(
Sevval_66 30 temmuz aşılama oldum 11 ağustos test yaptım 0.55 negatif. Dr 13ünde test yap demişti artık burada dönmez dimi kızlar
Selin6 Bat bugündü ama henüz gelen birşey yok ama sabah kaset test yaptım Laboquick, negatif çıktı ne yapmalıyım bilmiyorum mecbur bekliycem sanırım
Selin6 meliisssi ben de öyle düşündüm ama çok da merak ediyorum acaba erken gebelik testi mi yapsaydım? Kaset test yapmıştım. Sen erken test mi yoksa kadet mi yaptın?
meliisssi Selin6 ben reglime 4 gün kala erken test yaptım böyle gri gibi silik çizgi oldu dünde artimet aldım yaptım negatif anlamadım gerçekten
arsesraa Kızlar benim de bat yarın ama şu an inanılmaz kasik ağrım var hatta içten bacağıma vuruyor yani adetim kapida geliyor gibi
mrvrm Benim bat dündü. Dünden beri regl gelecekmiş gibi karnım ağrıyor. Bugün test yaptım yine negatif. Ama sökülmüyor da ne yapacağımı şaşırdım
Selin6 Dayanamadım kan verdim demin. 1 saate çıkar sonuç dediler. Eve döndüm bekliyorum bakalım pek umutlu değilim ama belirsizlik beni çok yıprattı son günlerde. Fazla kafama taktım sanırım. Yoksa da kesin olarak öğrenmiş olucam bakalım
Selin6 meliisssi negatif çıktı üzüldüm baya ama belirsizlik gitti en azından. önümüzdeki aylarda artık inşallah